21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Κ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κατά παράδοση τιμούν κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη εκδήλωση πρόσωπα και συλλογικότητες που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία γενικότερα. Φέτος μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Καλυβίων και Σαρωνικού και νυν Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Π. Φιλίππου για την προσφορά του στην κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αφού παρέλαβε την πλακέτα του από τα χέρια του Κώστα Νεστορίδη, ο κ. Φιλίππου – γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ – στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συνδέσμου για την ιδιαίτερη τιμή που έγινε προς το πρόσωπό του και μίλησε για την καλή συνεργασία που είχε τα προηγούμενα χρόνια με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ στη διοργάνωση πολλών τουρνουά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, συνήθως για ανθρωπιστικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς σκοπούς.

Αναφερόμενος δε στο μείζον για τους φίλους της ομάδας θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, δήλωσε ότι θα πρέπει με νηφαλιότητα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς: κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, τοπικοί φορείς αλλά και παράγοντες της ΑΕΚ να καθίσουν και να συζητήσουν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Από τη στιγμή που η βούληση όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι θετική στο να κατασκευαστεί γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με συνεννόηση και αμοιβαίες συμφωνίες, είναι εφικτή η εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου.

Ωστόσο, ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι θα πρέπει η όλη υπόθεση να μείνει εκτός των πολιτικών αντιπαραθέσεων της προεκλογικής περιόδου και κυρίως να μην επικρατήσουν οι φανατισμοί που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Με τον διάλογο και τη συνεννόηση μπορεί να βρεθεί λύση αποδεκτή από όλους.

Η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής έγινε δεκτή με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους παραβρισκόμενους καθώς κοινός στόχος είναι άμεσα να στεγαστεί η ΑΕΚ σε δικό της γήπεδο.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα