21 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.

Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.

Η επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Χριστόπουλου, στην Αντίπαρο, χθες Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους ντόπιους.  Ένας νησιώτης, όμως, εξέφρασε την πικρία του λέγοντας: «Τώρα μας θυμηθήκατε; Τόσα χρόνια κανείς δεν πάτησε το πόδι του εδώ». Έκπληκτος ο υποψήφιος ρώτησε: «Δεν έχει έρθει κανείς εδώ;» Για να του απαντήσουν και οι γύρω του, όχι!

«Τότε έχετε δίκιο, αλλά είμαι καινούργιος. Προσωπικά, πήρα την εντολή και κατεβαίνω στις εκλογές 15 μέρες πριν την κάλπη. Το έκανα, πρώτον γιατί θέλω να βοηθήσω το κόμμα σ’ αυτή τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση και δεύτερον γιατί αγαπώ τις Κυκλάδες, αφού γεννήθηκα στη Σαντορίνη, έκανα το αγροτικό μου ως ιατρός στην Τήνο, όπου γνώρισα και παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και από όπου με ολιγόμηνες αποσπάσεις υπηρέτησε άλλα τρία μικρότερα νησιά Φολέγανδρο, Σίκινο και Ανάφη.

Ήρθα κοντά σας παρότι έχω πιεσμένο πρόγραμμα, καθώς ήταν αδιανόητο για μένα να έλθω στην Πάρο (χθες) και να μην επισκεφτώ την Αντίπαρο, έστω για μιάμιση ώρα αφού φεύγω για Νάξο. Υπόσχομαι όμως να ξανάρθω άσχετα με το αποτέλεσμα, γιατί ανασκαλεύοντας παλιές φωτογραφίες, έπεσε στα χέρια μου μια, όταν πιτσιρικάκι τριών-τεσσάρων ετών, εικονίζομαι σε προβλήτα κάπου εδώ, έχει αλλάξει κάπως το τοπίο, με τα μάτια μισόκλειστα θαμπωμένος απ’ τον δυνατό ήλιο. Αγαπώ τις Κυκλάδες, γι’ αυτό εκτίθεμαι στο δικό σας ψηφοδέλτιο, θέλω να βοηθήσω όπου είναι δυνατό».  

Ακολούθως ο κ. Χριστόπουλος επισκέφτηκε το δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αναστάσιο Φαρούπο, όπου είχαν μια εγκάρδια συνομιλία, για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος κυρίως από έλλειψη προσωπικού. Ο κ. Χριστόπουλος, με την ιδιότητα του γιατρού, εντυπωσιάστηκε απ’ το δημοτικό ιατρείο που λειτουργεί δίπλα στο δημαρχείο με αξιόλογη στελέχωση. Ένα δημοτικό ιατρείο που οφείλει πολλά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Σωτήρη Σκούρτη, που ως γιατρός έχει φροντίσει να στελεχωθεί ικανοποιητικά, σε βαθμό μάλιστα που όπως είπε ο δήμαρχος τουλάχιστον το επίπεδο προσφοράς υγείας του νησιού να βρίσκεται σε άριστο επίπεδο.

Ο κ. Χριστόπουλος, ως τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες ενός μικρού νησιωτικού δήμου υποσχέθηκε στο δήμαρχο Αντιπάρου κ. Φαρούπο βοήθεια σε ότι είναι εφικτό, δέχτηκε την ευχή του δημάρχου για καλή επιτυχία και συνέχισε την περιοδεία του.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα