22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΗΡΗΪΔΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΗΡΗΪΔΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Κόντρα στη δυσθυμία που επικρατεί απ’ την αβεβαιότητα της γενικότερης πορείας της πατρίδας, ο σύλλογος γυναικών ‘’Νηρηΐδες’’ Ραφήνας, αποφάσισε φιλανθρωπικό γκαλά τη Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, στο ρεστοράν ‘’Αγνάντι’’ της Ραφήνας, με τη αφιλοκερδή συμμετοχή των μουσικών και τραγουδιστών αγαπημένης, ιδίως στο νεαρόκοσμο, τηλεοπτικής εκπομπής The Voice Of Greece, με πρωταγωνιστή τον νικητή Κώστα Αγέρη, στις 8μιση το βράδυ και τιμή πρόσκλησης τα 15  ευρώ. Να τονιστεί ότι τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.   

Ο Κώστας Αγέρης γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 22 Ιανουαρίου του 1989. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μυήθηκε στα μυστικά της ποντιακής μουσικής, παίζοντας λύρα και κρουστά με τη βοήθεια του πατέρα του Γιάννη Παπαγερίδη, αναγνωρισμένου μουσικού και ερμηνευτή. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες. Σήμερα είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας.
Η τελευταία συνεργασία του Κώστα είναι με την Θωμαή Απέργη στο τραγούδι τζαζ και συρτάκι που κέρδισε την δεύτερη θέση στον Ελληνικό τελικό της EUROVISION.
Πλέον είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice Of Greece με κόουτς τον Αντώνη Ρέμο, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι ‘’ Πως το ‘παθα αυτό ‘’ από την Minos emi σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σουζάνα Χριστοπούλου, διεκπεραιώνει τις τελευταίες οργανωτικές εργασίες για το άρτιο αποτέλεσμα αυτού του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα