24.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

Ακριβώς όπως στη λαϊκή σοφία αναφέρεται ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται», οι πιο παλιοί από μας, γνωρίζουμε ότι σε εποχές κρίσης περνούν στη ζούλα πράγματα που δεν θα τολμούσαν/μπορούσαν να περάσουν άνετα σε προ κρίσης εποχές.

Ήδη ο γιατρός γενικής ιατρικής του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, επανήλθε στη 5η ΥΠΕ κατόπιν συνεννόησης με την 1η ΥΠΕ, χωρίς καν να ενημερωθεί έστω και τηλεφωνικά η επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία βρέθηκε προ τετελεσμένου, όταν διαπίστωσε ότι ο εν λόγω γιατρός δεν είναι πλέον στη θέση του.

Το χειρότερο όλων ότι η υποδιευθύντρια της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθη Κισκήρα, δεν απαντά ούτε στα αλλεπάλληλα αιτήματα/ερωτήματα της διευθύντριας του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, είτε είναι τηλεφωνικά, είτε γραπτά. Δυστυχώς έτσι αντιλαμβάνεται η συγκυβέρνηση τη δημοκρατία. Μια δημοκρατία που αναιρεί συνεχώς τον εαυτό της, ακόμα και στην περίπτωση του προαναφερόμενου κέντρου, που παρά τις υποσχέσεις συνεχώς αποδυναμώνεται, όπως και γενικότερα η υγεία, προς απογοήτευση ενός λαού που έδειξε ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη του στον κ. Τσίπρα.

Απ’ την άλλη, εν αναμονή της αντικατάστασης του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, πιθανότατα από άτομο προερχόμενο απ’ τους ΑΝ.ΕΛ. (μάλλον γένους θηλυκού) προς τήρηση των αναλογιών, καθώς στην αντίστοιχη θέση στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, αναλαμβάνει εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, από αξιόπιστη πηγή μάθαμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης θα επισκεφτεί το απόγευμα το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη, με κύριο θέμα συζήτησης το λιμάνι.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα