21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΝΕΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΕΛΕΩ ΨΗΝΑΚΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

ΚΑΝΕΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΕΛΕΩ ΨΗΝΑΚΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Ε τώρα! Μη μου πείτε. Ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης τηρεί στο ακέραιο την υπόσχεσή του και μετέτρεψε εν μια νυκτί το Μαραθώνα σε Κάνες κι όχι μόνο, καθώς οι εκπλήξεις αυτής της προεκλογικής περιόδου άρχισαν με την ανάληψη της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Γιατί πως αλλιώς εκτός από έκπληξη, μπορεί να θεωρηθεί η ανάληψη υπουργικών καθηκόντων με την υπουργό να έχει ανειλημμένες καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, τις οποίες τηρεί;

Κάτω απ’ την αυγουστιάτικη πανσέληνο λοιπόν, οι Μαραθωνίτες κι όχι μόνο, απόλαυσαν την κ. Άλκηστη Πρωτοψάλτη, λίγες μόλις ώρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακής υπουργού Τουρισμού να ανεβαίνει στη σκηνή και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να μαγεύει το κοινό με την υπέροχη φωνή της τραγουδώντας.

Ο κ. Ψηνάκης βέβαια όταν κανόνισε τη συναυλία, ουδόλως φανταζόταν την εξέλιξη. Μάλιστα  επιθυμούσε η χθεσινή συναυλία να γίνει στον Τύμβο του Μαραθώνα, ωστόσο η άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού δεν δόθηκε (που να ήξεραν!).

Έτσι ο Ηλίας με τον δικό του εκκεντρικό τρόπο «ξέσπασε» αφιερώνοντας, μέσω Ιnstagram, τη συναυλία «σε καμιά 15αριά ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε, το “Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα”».

Ούτε βέβαια ονειρευόταν και στα πιο τρελά του όνειρα, ότι τη συγκεκριμένη βραδιά, λουσμένος απ’ το ασημένιο φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου, με την έναρξη της συναυλίας θα βράβευσε με το ανώτερο παράσημο του Δήμου, την υπουργό Άλκηστη Πρωτοψάλτη η οποία, κατά δήλωση Ψηνάκη, πριν ακόμα ορκιστεί υπουργός Τουρισμού της υπηρεσιακής κυβέρνησης, είχε δεσμευτεί να γίνει πρέσβειρα του Δήμου Μαραθώνα.

Με την ευχάριστη εξέλιξη για την κ. Πρωτοψάλτη, όσο και για το δήμαρχο Μαραθώνα, ήταν αναμενόμενη η συρροή επωνύμων που τίμησαν την ιδιαίτερη αυτή συναυλία μεταξύ των οποίων η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ζωή Λάσκαρη, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του και η Γιάννα Νταρίλη.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα