17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

Με απόφαση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία Ραφήνας-Πικερμίου, οι παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ, θα παραμείνουν κλειστά λόγω επικινδυνότητας του οδικού δικτύου απ’ τον παγετό. Αυτή είναι η πρώτη απόφαση του δημάρχου για το 2017, όπως λεπτομερώς ακολουθεί:     

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1/2017 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 

Έχοντας  υπόψη: 

Α)Το άρθρο 94 παρ. 4 αριθμ. 27 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 /τ.Α΄/7.6.2011) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» με το οποίο προστέθηκε στους Δήμους η αρμοδιότητα για «διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων συνθηκών εντός των διοικητικών ορίων του οικείου Δήμου». 

Β) Την παρ. 1 του άρθρου 282 του Ν. 3852/2010. 

Γ) Τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 200/1998 και του άρθρου 5 του Π.Δ. 201/1998. 

Δ) Την υπ΄ αριθμ. 61 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. με αριθμό πρωτοκόλλου 74.894/30-12-2010 που αφορά «Άσκηση πρόσθετων αρμοδιοτήτων από τους Δήμους από 1ης Ιανουαρίου 2011 του «Προγράμματος Καλλικράτης».

Ε) Την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για χιονοπτώσεις και  επικράτηση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που ευνοούν συνθήκες παγετού στο οδικό δίκτυο του Δήμου και του Νομού.

ΣΤ) Την ανάγκη να προφυλαχθούν οι μαθητές, γονείς και οι εκπαιδευτικοί κατά την προσέλευση στα σχολεία από την επικινδυνότητα των οδοστρωμάτων.

  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων και έντονων καιρικών συνθηκών, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου  2017

Α) Σε όλα τα σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά). 

Β) Σε όλα τα σχολεία της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ, Εσπερινό, Εργαστήρια ).

Γ) Σε όλα ειδικά σχολεία που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (δηλ.  Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης Ραφήνας,   Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης Ραφήνας & ΕΕΕΕΚ Νταού Πεντέλης Ραφήνας). 

Δ) Στους Παιδικούς Σταθμούς & στο ΚΔΑΠ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου 

 Η απόφαση αυτή να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα