23.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙ «ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ» ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΣΟ...

ΟΙ «ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ» ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ

Αν οι Τρώες αγαπητοί αναγνώστες έδιναν την απαιτούμενη βάση στις προειδοποιήσεις της Κασσάνδρας, η Τροία δεν θα είχε χαθεί.

Ακριβώς όπως ετούτη τη συγκεκριμένη περίοδο διαχείρισης των κοινών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου από μια δημοτική αρχή εξαιρετικά κατώτερη των προσδοκιών των πολιτών. Μια δημοτική αρχή του ενός, αλάθητου, εγωκεντρικού μοντέλου διοίκησης που μας επιβλήθηκε μετά από μια αήθη συμφωνία μεταξύ δύο διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου που οι τότε συγκυρίες ανέδειξαν και ακολούθησε η εξ ημισείας μοιρασιά του θεσμού του Δημάρχου.  

Έκτοτε καθήκον κάθε σκεπτόμενου πολίτη αποτελεί το γεγονός ανάδειξης των κακών πρακτικών στη διαχείριση των οικονομικών, αλλά κυρίως των κρίσεων λόγω φυσικών καταστροφών που δυστυχώς έπληξαν το δήμο μας, με 100 νεκρούς και σωρεία πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Πολύ περισσότερο δε όσους από μας υπηρετούμε την ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Περιποιεί τιμή για μας και τα δημοσιεύματά μας ότι δεχόμαστε επιθέσεις απ’ τους διοικούντες, που καμία γνώση έχουν περί σωστής διοίκησης, να μας αποκαλούν «Κασσάνδρες» επειδή τολμάμε με ισχυρές αποδείξεις να καταγγέλλουμε τις «ατασθαλίες» της δημοτικής αρχής.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα συνάδελφα τοπικά ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, ιδίως αυτά που επαίρονται για τη δημοσιογραφική τους ιδιότητα, ότι δημοσίευσαν (όχι όλα) την επιστολή του προέδρου του ΔΟΠΑΠ για ένα δημοσίευμά μας ΡΑΦΗΝΑ: ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ (ΑΨΙΜΑΧΙΑ) ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ (ΠΑΙΧΝΙΔΙ  που ούτε καν απευθυνόταν στον ίδιο.

Να πούμε στον Σπύρο Λουκάτο ότι λυπούμεθα για την απαράδεκτη επιστολή που μας έστειλε, σχολιάζοντας με προσβλητικό τρόπο το ευπρεπές δημοσίευμα μας για τη χιονόμπαλα του Χριστουγεννιάτικου χωριού, κάτι που δεν περιποιεί τιμή γι’ αυτόν και να πούμε ότι απαντήσαμε στο e-mail που μας στάλθηκε ότι αν η απάντηση ήταν εξ’ ίσου ευπρεπής με το δημοσίευμα θα την δημοσιεύαμε.

Να ευχαριστήσουμε και τους δύο (ΜΜΕ και Λουκάτο) για την διαφήμιση που έκαναν τόσο στην ιστοσελίδα μας kirkinews όσο και σε μας προσωπικά και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα εξακολουθήσουμε να δημοσιοποιούμε, πάντα με ισχυρά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, όλες τις «παραβάσεις» αυτής της δημοτικής αρχής, ώστε οι συμπολίτες μας να γνωρίζουν τεκμηριωμένα για τις πράξεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής που αποβαίνουν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Εν κατακλείδι:

Οι «Κασσάνδρες» της Ραφήνας όχι μόνο δεν είναι επικίνδυνες, αλλά απαραίτητες. Κι όχι μόνο δεν πρέπει ν’ αποκλειστούν, αλλά να δυναμώσουν περισσότερο (αυτό θα γίνει άλλωστε) ώστε να κατανοήσει ο κάθε πολίτης αυτού του δήμου ποιοι είναι επικίνδυνοι για το μέλλον τους.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα