18.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Χαράς ευαγγέλια για τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου που βλέπει επιτέλους τους κόπους της να ανταμείβονται, καθώς προχωρούν οι προγραμματισμένες χρηματοδοτήσεις των έργων υποδομής που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και νέων έργων με ώριμες μελέτες προς κατάθεση και περαιτέρω προώθηση προς ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας Αττικής.   

Στη σημερινή συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη εν σχέση με την υλοποίηση των προαναφερόμενων έργων, συζητήθηκαν οι επί μέρους λεπτομέρειες, σε πολύ φιλικό κλίμα παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ κ. Γιάννη Ασπρουλάκη, των Αντιδημάρχων Ε. Μπουρνού, Π. Καλφαντή, Γ. Κοκκόλη, και της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου κας Αλεξάνδρας Σκαμάγκα. 

Οι δύο πλευρές συζήτησαν αναφορικά με τις διαδικασίες δημοπράτησης των έργων που δρομολογούνται αυτή την περίοδο, όπως το νέο Αθλητικό Κέντρο Ραφήνας στη περιοχή Διάκου Μάντρες, η αντικατάσταση  χλοοτάπητα στο γήπεδο “Παν. Σκούφος”  και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Πικερμίου. Παράλληλα, υπήρξε αναλυτική αναφορά και σε νέα έργα για τα οποία υπάρχουν ολοκληρωμένες μελέτες προς άμεση κατάθεση,  προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα ένταξής τους στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ότι θα προσπαθήσει όλα τα έργα με ολοκληρωμένες μελέτες που θα υποβληθούν, να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα