23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ

«Δεν θα έρθουν μεγαλύτερα καράβια» μ’ αυτή τη κατηγορηματική διαβεβαίωση η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΛΡ κα Κατερίνα Αδαμοπούλου απάντησε στα λεγόμενα λιμενικού περί πιθανής δρομολόγησης μεγαλύτερων πλοίων στο λιμάνι Ραφήνας, κατά τη διάρκεια της θεωρητικής άσκησης αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης στη Ραφήνα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Αποκαταστάθηκε η φωτεινή σηματοδότηση στο τέλος της Αττικής Οδού  

Εξ’ ίσου σημαντική η παρέμβαση της κας Αδαμοπούλου, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Συμβούλου αυτή τη φορά, για την αποκατάσταση απ’ τη Περιφέρεια Αττικής της φωτεινής σηματοδότησης του τέλους της Αττικής Οδού, από τα διόδια έως το τέλος στη συμβολής της με τη περιφερειακή οδό που οδηγεί προς Σπάτα (δεξιά) και λεωφ. Μαραθώνος (αριστερά), όπως και της προαναφερόμενης περιφερειακής οδού.

Η φωτοσήμανση στα σημεία αυτά είναι πολύ σημαντική για λόγους ασφαλείας, καθώς κινούνται πολλά αυτοκίνητα, πολλές φορές με μεγάλη ταχύτητα. Για το λόγο αυτό η συμβολή της κας Αδαμοπούλου στο φωτισμό του σκοτεινού αυτού μεγάλης κυκλοφορίας σημείου, καθώς εξυπηρετεί εκτός των ντόπιων και πολλούς επισκέπτες του Εκπτωτικού Χωριού, Αττικού Πάρκου, Smart Park κλπ., θεωρείται εξόχως σημαντική. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα