22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μια όμορφη σχολική εκδήλωση – γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου για τα παιδιά της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Ραφήνας στις εγκαταστάσεις της δομής.

Τη γιορτή που πρόσφερε μεγάλη χαρά στα προσφυγόπουλα διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στο πλαίσιο της υλοποίησης εκπαιδευτικών δράσεων σε ασυνόδευτους ανήλικους και παιδιά προσφύγων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και την πολύτιμη βοήθεια των υπευθύνων της δομής αλλά και των εκπαιδευτικών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία των μικρών προσφύγων.

Το «παρών» στη γιορτή έδωσαν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του συγχάρηκε τους υπεύθυνους της δομής για τις καλές συνθήκες που επικρατούν στον χώρο, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στα προσφυγόπουλα και εξέφρασε την ελπίδα το 2017 να φέρει ειρήνη στη Μέση Ανατολή και στις πατρίδες των προσφύγων που έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα