20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧΩΡΙΣ 5ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΧΩΡΙΣ 5ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Κατόπιν απαίτησης των κατοίκων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και της ευρύτερης περιοχής που δεν έχουν άλλο τρόπο ενημέρωσης για τη λειτουργία του Κ.Υ. Ραφήνας, να δώσουμε συμπληρωματικές πληροφορίες με πρώτη την ελεύθερη χρήση όλων των ιατρικών και εργαστηριακών υπηρεσιών του εν λόγω κέντρου χωρίς την πληρωμή των 5 ευρώ, όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα Κ.Υ.

Χωρίς ραντεβού εξυπηρετούνται τα επείγοντα περιστατικά και οι μικροβιολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις. Το οδοντιατρικό ιατρείο θα εξυπηρετεί και ενηλίκους γύρω στο τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε και θα εγκατασταθούν τα νέα μηχανήματα που έχουν παραγγελθεί απ’ το μεγάλο δωρητή κ. Θανάση Μαρτίνο. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα ιατρεία που λειτουργούν ήδη είναι: παθολογικό, καρδιολογικό, παιδιατρικό, χειρουργικό, οφθαλμολογικό, ΩΡΛ, ορθοπεδικό και πνευμονολογικό. Και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που συναγωνίζονται, αν όχι υπερτερούν αυτών των μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων είναι: μικροβιολογικό, βιοχημικό, αιματολογικό, κυτταρολογικό, ακτινολογικό και υπερήχων με κεφαλές όλων των ειδικοτήτων.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ το Κ.Υ. Ραφήνας έχει δικά του τηλέφωνα για ραντεβού όλων των ειδικοτήτων τα: 22943 20250 & 22943 20011, δεν εξυπηρετείται απ’ τα 5ψήφια που ξέρατε ως τώρα.

Στη φωτογραφία η αίθουσα υπερήχων, με όλες τις κεφαλές, που σημαίνει ότι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων εξειδικευμένοι στη χρήση των υπερήχων (καρδιολόγοι, ορθοπεδικοί και λοιποί) θα μπορούν να εξυπηρετούν τους ασθενείς τους χωρίς άλλη ταλαιπωρία.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα