11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της νεοδημοκρατικής παρέας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ποζάρουν χαμογελαστοί τη μέρα των εγκαινίων του Κ.Υ. Ραφήνας, Γιώργος Χριστόπουλος (δεξιά), Δέσποινα Γκικάκη και Γιώργος Μπαϊρακτάρης.

Πώς να μην είναι άλλωστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα όταν έχουν πασχίσει επί τρία συναπτά χρόνια (οι δύο γιατροί) για την υλοποίηση αυτού του έργου ζωής, προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο, πολύ περισσότερο σήμερα που η λαίλαπα του μνημονίου έχει σαρώσει τα πάντα γύρω μας.

Οι δύο θεράποντες υγείας

Ο γιατρός Γιώργος Χριστόπουλος ως δήμαρχος, κυριολεκτικά έσωσε το Κ.Υ. το 2011 απ’ το κλείσιμο που το απειλούσε αρχικά και συνετέλεσε στο να γίνει η μεγάλη δωρεά απ’ τον ευεργέτη κ. Μαρτίνο.

Ο Δρ. Γιώργος Μπαϊρακτάρης, που υπηρετεί στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Κ.Υ., συνδικαλιστής, έτρεξε παντού κόντρα σε μια μειοψηφία συναδέλφων του που επιθυμούσαν το κλείσιμο του κέντρου, για να μη πάψει η λειτουργία του ούτε λεπτό.

Ψυχή και σώμα της παρακολούθησης του έργου απ’ τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ανακαίνιση-αναβάθμισή του.

Η τεχνοκράτης Δέσποινα Γκικάκη, πρόεδρος της Τ.Ε. της Ν.Δ. Ραφήνας-Πικερμίου, πλάι στον υπουργό Μάκη Βορίδη που το εγκαινίασε.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα