20.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ2 ακόμα υπάλληλοι του δήμου Μαρκοπούλου θετικοί στον κορωνοϊό / Δηλώσεις Δημάρχου...

2 ακόμα υπάλληλοι του δήμου Μαρκοπούλου θετικοί στον κορωνοϊό / Δηλώσεις Δημάρχου Κ. Αλλαγιάννη

Απόλυτη διαφάνεια διέπει τη δημοτική αρχή Μαρκοπούλου, καθώς ο δήμαρχος Κώστας Αλλαγιάννης δεν κρύβει κάτω απ’ το χαλί το θέμα των κρουσμάτων κορωνοϊού που κτύπησε την υπηρεσία καθαριότητας. Όπως έχουμε γράψει εδώ ο δήμαρχος με ίδια έξοδα ξεκίνησε τα τεστ ανίχνευσης του covid 19 σε ιδιωτικά πιστοποιημένα εργαστήρια του Πόρτο Ράφτη.

Ήδη τ’ αποτελέσματα των πρώτων 93 υπαλλήλων του τομέα καθαριότητας και υπαλλήλων του δημαρχιακού μεγάρου που έγιναν την Παρασκευή, βγήκαν προ ολίγων λεπτών με δύο θετικά κρούσματα. Οι δύο αυτοί υπάλληλοι, που δεν έχουν συμπτώματα, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό 14 ημερών, ενώ ξεκίνησε ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Τα τεστ συνεχίζονται στα 50 άτομα έχοντα άμεση σχέση με τους 3 βρεφονηπιακούς σταθμούς (νηπιαγωγοί, καθαρίστριες κ.α.), ενώ θ’ ακολουθήσουν 100 ακόμα υπάλληλοι όλων των υπολοίπων κατηγοριών.

Θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι ο δήμαρχος κος Αλαγιάννης δημοσιοποίησε αμέσως το θέμα, κάτι που τον τιμά ιδιαίτερα, καθώς όπως τονίζει στο επίκεντρο βρίσκεται η διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Μένουμε υγιείς.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα