15.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧάος στο Πικέρμι από έργα της ΔΕΔΔΗΕ επί της Αδαμοπούλου

Χάος στο Πικέρμι από έργα της ΔΕΔΔΗΕ επί της Αδαμοπούλου

Αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί σήμερα Κυριακή 3-11 στο Πικέρμι, λόγω του έργου ηλεκτροδότησης του Εμπορικού κέντρου που βρίσκεται επί της Λεωφ. Μαραθώνος. Ο καθ’ ύλην υπεύθυνος εργολάβος που ανέλαβε το έργο της ΔΕΔΔΗΕ προκάλεσε κομφούζιο λόγω των εκσκαφών επί της οδού Αδαμοπούλου, αφού έκλεισε την κεντρική αυτή οδό, στην συμβολή της με την Μαραθώνος και μάλιστα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Έτσι τα αυτοκίνητα που κινούνται στην Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα δεν μπορούν να στρίψουν στα φανάρια της Αδαμοπούλου για να μπουν στο Πικέρμι.

Το χειρότερο συνέβη όταν ο εκσκαφέας έκοψε καλώδια του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός ίντερνετ τα μαγαζιά επί της Μαραθώνος. Μάλιστα στην περίπτωση του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, έξαλλος ήταν ο ιδιοκτήτης πνέοντας μένεα εναντίον κάθε υπεύθυνου καθώς αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του, που είναι αδύνατον να δουλέψει χωρίς ίντερνετ.

Το περίεργο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας κάτοικος που απευθύνθηκε στο δήμαρχο ως προς την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε, έκπληκτος τον άκουσε να του λέει ότι δεν γνώριζε τίποτα για το συγκεκριμένο έργο!

Από άλλες πηγές μάθαμε ότι το έργο είχε προγραμματιστεί από καιρό και υπήρχε η διαβεβαίωση ότι θα ολοκληρωνόταν εντός δύο ημερών. Όμως με όσα συνέβησαν υποθέτουμε ότι η αποκατάσταση στην προτεραία κατάσταση, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κοπή του καλωδίου του ΟΤΕ, δεν θα είναι τόσο βραχύβια.

Εκείνοι φυσικά που θα υποστούν μεγάλη ζημιά είναι ακόμα μια φορά οι επαγγελματίες και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Ευχαριστούμε τον καλό συμπολίτη μας Βασίλη Μπουρνιά για τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα