19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε απ’ την ζωή ο Απόστολος Σταύρου! Ένας απ’ τους τελευταίους μιας...

Έφυγε απ’ την ζωή ο Απόστολος Σταύρου! Ένας απ’ τους τελευταίους μιας γενιάς πολιτικών που κόσμησαν το υπόλοιπο Αττικής

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του κατέληξε σήμερα Κυριακή12 Ιανουαρίου, το μεσημέρι ο Σπαταναίος πολιτικός Απόστολος Σταύρου, νικημένος απ’ την επάρατο νόσο.

Ο Απόστολος Σταύρου έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους έξι μήνες με συμπαραστάτη την οικογένειά του. Για 15 ημέρες, ενώ βρισκόταν πια στο τελικό στάδιο της νόσου, ο Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος θέλοντας να προσφέρει λίγη ανακούφιση στον ίδιο και την οικογένειά του πρότεινε να μεταφερθεί στην μονάδα νοσηλείας ασθενών τελικού σταδίου της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Ακολούθως επανήλθε στο σπίτι του όπου άφησε και την τελευταία του πνοή, έχοντας κοντά του τη γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο Απόστολος Σταύρου υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής της Ν.Δ. στο Υπόλοιπο Αττικής, μετέπειτα Περιφέρεια Αττικής, όπου χρημάτισε Γ.Γ. της Κοινοβουλευτής ομάδας και Υφυπουργός. Στις εκλογές του 2012 μετά απ’ το κάλεσμα της Ντόρας Μακογιάννη, προσχώρησε στη “Δημοκρατική Συμμαχία”. Υπήρξε συντάκτης σε τοπική εφημερίδα που εξέδιδε συγγενικό του πρόσωπο και μοιραζόταν ταχυδρομικά σε χιλιάδες πολίτες του Υπολοίπου Αττικής. Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός κι ο θάνατός του έχει συγκλονίσει ιδιαίτερα  την κοινωνία των Σπάτων όπου έζησε. Την απώλεια του θανάτου του ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FB.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Σπάτα, στις 3μ.μ. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”.

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα