33.7 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπίσκεψη – έκπληξη Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικα στολισμένη Ραφήνα

Επίσκεψη – έκπληξη Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικα στολισμένη Ραφήνα

Την Ραφήνα επισκέφτηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κατσουλάκη τον υποδέχτηκαν γύρω στις 12 κι έκαναν μια μεγάλη βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη πόλη που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο κος Πατούλης αντάλλαξε ευχές με πολίτες που βρίσκονταν εκεί με τα παιδιά τους απολαμβάνοντας τα διάφορα παιχνίδια. Επισκέφτηκε επίσης το σπίτι του Άη Βασίλη και χαιρέτισε τα παιδιά που ήταν μέσα ασχολούμενα με δημιουργικά παιχνίδια, ενώ συγχάρηκε την νεαρή κυρία που ζωγράφιζε τα παιδικά προσωπάκια.

Φωτογραφήθηκε με τον Άγιο Βασίλη δίπλα στο υπερπλήρες τραινάκι της χαράς, που έφθασε απ’ τα Χανιά κατά δήλωση δημάρχου για να σκορπίσει χαρά στους λιλιπούτειους πολίτες και τους συνοδούς τους, που θέλησαν ν’ απολαύσουν μια ιδιαίτερη βολτίτσα  στους δρόμους της Ραφήνας.

Κι επειδή ένα ζεστό ρόφημα αποτελεί απογείωση μιας όμορφης περιήγησης με δυνατό αέρα, ο κος Πατούλης με τον δήμαρχο κο Μπουρνούς, και την ολιγομελή παρέα τους, αποτελούμενη απ’ τον αντιδήμαρχο κο Κατσουλάκη, τον Δ.Σ. κο Βουδούρη και μέλη του ΔΟΠΑΠ κατέληξαν σε καφετέρια της πλατείας που άνοιξε πρόσφατα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα