33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ αλήθεια σχετικά με το κρούσμα κορωνοϊού στο Σ/Μ Γέγος στο Πόρτο...

Η αλήθεια σχετικά με το κρούσμα κορωνοϊού στο Σ/Μ Γέγος στο Πόρτο Ράφτη

Μετά την δυσφήμιση που έχει υποστεί η επιχείρηση «Γέγος S/M Α.Ε.» από κακόβουλα σχόλια, η διοίκηση της εταιρείας ανέλαβε μέσω τις επιστολής που ακολουθεί ν’ αναφερθεί στο γεγονός ύπαρξης κρούσματος υπαλλήλου συνεργαζόμενης επιχείρησης, ώστε να σταματήσει  η παραφιλολογία και παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στην τοπική κοινωνία.

Δίνοντας τέλος στις φήμες η εταιρεία «Γέγος» γράφει:

«Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Μετά από επανειλημμένες ενημερώσεις που είχαμε από φίλους και καταναλωτές με μεγάλη λύπη μας ανακαλύψαμε ότι γύρω από την εταιρεία μας κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες παραφιλολογία και παραπληροφόρηση.

Στα πλαίσια αυτά αισθανόμαστε την βαθιά ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας ανθρώπινα και να δώσουμε ένα τέλος στις διάφορες φήμες που δημιουργούν μονάχα κακό στην εταιρία μας αλλά και στην τοπική κοινωνία μας. Όλοι μας είμαστε μια αλυσίδα και ζούμε στην ίδια τοπική κοινωνία χρόνια τώρα.

Υπάλληλος συνεργαζόμενης επιχείρησης που έλειπε ήδη 10 ημέρες απ’ την εργασία του, πήρε εντολή από τον θεράποντα ιατρό του να μεταβεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί στο σχετικό τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό στον κορωνοϊό. Αμέσως μετά, η εταιρεία μας ενημερώθηκε από την συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Μόλις η εταιρεία μας πληροφορήθηκε το συμβάν επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές, ενημέρωσε το προσωπικό της και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα κάνοντας προληπτικά και απολύμανση όλου του χώρου, παρά το γεγονός ότι δεν κρίθηκε απαραίτητο από τον ΕΟΔΥ.

Μόνο ένας εργαζόμενος της συνεργαζόμενης επιχείρησης ήταν σε άμεση επαφή μαζί του και αμέσως τέθηκε σε καραντίνα κατόπιν οδηγίας του ΕΟΔΥ. Δεν ζητήθηκαν περαιτέρω μέτρα από τον ΕΟΔΥ λόγω μακροχρόνιας απουσίας του εργαζομένου.

Μετά την εκδήλωση του περιστατικού το οποίο τελούσε σε γνώση την ελέγχουσας αρχής, διενεργήθηκε στην εταιρεία μας υγειονομικός έλεγχος την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 στα καταστήματα Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη όπου διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κανένας υπάλληλος της επιχείρησης μας δεν έχει νοσήσει μέχρι σήμερα.

Η επιχείρηση μας που λειτουργεί από το 1971 ποτέ δεν έβαλε και ποτέ δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία με σκοπό το κέρδος.

Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με όλο το προσωπικό μας και προσπαθούμε να τροφοδοτήσουμε την τοπική κοινωνία μας και τους κατοίκους της με τα απαραίτητα τρόφιμα και αγαθά, προκειμένου όλοι σας να μείνετε ήρεμοι στο σπίτι γνωρίζοντας ότι θα είστε ασφαλείς και ότι δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε ελλείψεις σε αγαθά πρώτης ανάγκης.

Μετά τα νοσοκομεία τα super markets δέχονται την μεγαλύτερη πίεση αφού προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο που μένει σπίτι.

Ποτέ δεν κρύψαμε τίποτα από κανέναν και πάντα είμαστε σε επαφή με το προσωπικό μας αλλά και με όλες τις αρμόδιες αρχές ΕΟΔΥ, ΓΙΑΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενέργεια κριθεί απαραίτητη στα πλαίσια αντιμετώπισης αυτού του ιού.

Η εταιρία μας έχει αναλάβει επιπροσθέτως με δική της πρωτοβουλία και για την δική σας ασφάλεια τακτικές ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου. Όλο το προσωπικό μας φοράει ΓΑΝΤΙΑ και ΜΑΣΚΕΣ και χρησιμοποιεί αντισηπτικά για την δική του αλλά και την δική σας ασφάλεια.

Τα μέτρα αυτά προστασίας είναι τόσο προληπτικά όσο και κατασταλτικά, καθώς όλοι γνωρίζετε το πόσο εύκολα μεταδίδεται ο ιός αυτός που όλοι μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σήμερα.

Σας παρακαλούμε και σας καλούμε να μπείτε στην θέση μας και να καταλάβετε πως και εμείς και οι υπάλληλοί μας ρισκάρουμε καθημερινά την υγεία μας προκειμένου να μένουμε στην διάθεσή σας για την αγορά των ειδών πρώτων ανάγκης όταν και όποτε εσείς θελήσετε να τα αγοράσετε, γνωρίζοντας ότι εμείς θα είμαστε εκεί να καλύψουμε με ασφάλεια κάθε σας ανάγκη!

Η εταιρία μας προσπαθεί μέσα σε δύσκολες συνθήκες να προστατεύει την ΥΓΕΙΑ όλων των εργαζομένων της με κάθε τρόπο και ταυτόχρονα πρέπει να γνωρίζετε ότι οφείλει να διατηρεί το προσωπικό ιατρικό απόρρητο.

Δεν είναι η δουλειά κανενός να γράφει ανυπόστατα σχόλια και να φωτογραφίζει την εταιρία μας χωρίς να γνωρίζει την πραγματικότητα και χωρίς να έχει μιλήσει μαζί μας.

Μιλάμε πάντα με τις αρμόδιες αρχές και ακολουθούμε πιστά τις εντολές διασφαλίζοντας την υγεία όλων μας.

Σκοπός μας είναι να είμαστε μια ομάδα αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλοι να προστατέψουμε όλους.

Η εταιρία μας δεν επιθυμεί να κινηθεί νομικά σε όσους έχουν γράψει αρνητικά σχόλια είτε με έμμεσο ή άμεσο τρόπο αλλά αν αυτό συνεχιστεί θα αναγκαστούμε να το κάνουμε.

Σας παρακαλούμε να μείνετε στα σπίτια σας και να μας δείξετε την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνετε στην οικογένειά μας και σας την έχουμε ανταποδώσει. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε να αντιμετωπίσουμε πλείστες φορές βρώμικο πόλεμο από πολυεθνικές εταιρείες και όχι μόνον που μοναδικό στόχο είχαν να πλήξουν την επιχείρησή μας και να μας οδηγήσουν στην εξάλειψη.

Τα τελευταία χρόνια μέσα από αυτές τις αντιξοότητες καταφέραμε να επιβιώσουμε και να δείξουμε σε όλους όχι μόνον ότι είμαστε εδώ για την τοπική μας κοινωνία αλλά και ότι μπορούμε να επεκταθούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε και θα είμαστε μία αξιόλογη δύναμη στο χώρο των Σούπερ Μάρκετ.

Μην αφήνετε κακεντρεχείς να πλήξουν την αξιοπιστία μας που τόσα χρόνια αποδεικνύουμε στην τοπική μας κοινωνία. Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας σωστά για εσάς.

Ρισκάρουμε καθημερινά την ζωή μας για σας και θα επιθυμούσαμε αντί να ακούμε ανυπόστατες κατηγορίες, να σας έχουμε δίπλα μας και να μας δίνετε δύναμη. Ως επιχείρηση που λειτουργεί κατ’ ανάγκη με οδηγία του κράτους, οφείλουμε να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών, και όχι απλώς να ικανοποιούμε το αίσθημα του μάρκετινγκ που άλλες επιχειρήσεις επέλεξαν στο βωμό της διαφήμισης.

Για κάθε ζήτημα που αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή της εταιρία μας, των υπαλλήλων μας και των πελατών μας, είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και ελπίζουμε στην κατανόηση και την υποστήριξή σας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι μας.

Με σεβασμό προς τους συμπολίτες μας,
ΓΕΓΟΣ SUPER MARKET AE»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα