16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ αρωγή μας, στήριγμα ζωής για ένα μικρό παιδάκι που μάχεται από...

Η αρωγή μας, στήριγμα ζωής για ένα μικρό παιδάκι που μάχεται από τη στιγμή που γεννήθηκε

Από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο, παρέα με τον δίδυμο αδερφό του, ο μικρός Γιώργος δίνει μία γενναία μάχη για τη ζωή του και το σωματείο Παιδική Χαρά μας εμπνέει να γίνουμε το στήριγμά του, οι σύμμαχοί του σε αυτή τη δοκιμασία. Έχοντας διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση σε ένα ποσοστό 80% και αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, ο μόνος τρόπος για να βγει νικητής είναι το χειρουργείο που έχει προγραμματιστεί για εκείνον στις 5 Οκτωβρίου, μία πολύ σοβαρή επέμβαση στο ποδαράκι του.

Από την άλλη πλευρά, καθώς ο χρόνος για την ημέρα της επέμβασης του μικρού Γιωργάκη μετρά αντίστροφα, η μητέρα του, μία γυναίκα που μεγαλώνει ολομόναχη τα δύο παιδιά της, αφού ο πατέρας τους δεν τα αναγνώρισε και τα εγκατέλειψε, δυσκολεύεται να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για το χειρουργείο του παιδιού της. Κάπως έτσι, ζήτησε τη βοήθεια του σωματείου Παιδική Χαρά.

Πιο αναλυτικά, το χειρουργείο ονομάζεται SPML – Selective Percutaneous Myofascial Lengthening ή ελληνιστί, Επιλεκτική Διαδερμική Μυοπεριτονιακή Επιμήκυνση μυών και τενόντων. Μάλιστα, ο δρ Κανελλόπουλος, ο γιατρός που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει το χειρουργείο του παιδιού, είναι ο μοναδικός γιατρός στην Ευρώπη ο οποίος πραγματοποιεί αυτές τις εξειδικευμένες επεμβάσεις.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το χειρουργείο αυτό δεν θα λύσει απλώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο μικρός Γιωργάκης, αλλά θα του επιτρέψει να περπατήσει, να τρέξει και να παίξει ξέγνοιαστο, όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του. Και ακριβώς επειδή μόνο το κόστος για τη συγκεκριμένη επέμβαση ξεπερνά τα 10.000 ευρώ, μία μικρή δωρεά από εμάς είναι αυτή που μπορεί να βγάλει τον Γιωργάκη νικητή από αυτή τη δοκιμασία, χαρίζοντάς του την ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή.

Αν θέλουμε και έχουμε τη δυνατότητα, λοιπόν, να βοηθήσουμε τον μικρό Γιώργο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό που δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον σκοπό:

ALPHA BΑΝΚ

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσετε στη δωρεά, είναι απαραίτητο να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ονοματεπώνυμό σας, διότι το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομά σας.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα