20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚυβερνοεπίθεση στις ιστοσελίδες Βασιλόπουλου dynamianaptyxis.gr, rpsos.gr και avassilopoulos.gr

Κυβερνοεπίθεση στις ιστοσελίδες Βασιλόπουλου dynamianaptyxis.gr, rpsos.gr και avassilopoulos.gr

Α. Βασιλόπουλος: Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει την πορεία προς το στόχο μας

Μετά τις δύο επιθέσεις που δέχτηκε πρόσφατα το διαδικτυακό κανάλι του Ανδρέα Βασιλόπουλου oncamera και αντιμετωπίστηκε άμεσα, ξημερώματα Πέμπτης 28 Ιουλίου ο Server που φιλοξενεί τις ιστοσελίδες του Ανδρέα Βασιλόπουλου dynamianaptyxis.gr, rpsos.gr και avassilopoulos.gr, αλλά και άλλες 70 πλατφόρμες και ιστοσελίδες της εταιρείας του, δέχτηκαν οργανωμένη και επίμονη κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση όλων.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια αποκαταστάθηκαν σιγά-σιγά, προκαλώντας ωστόσο μεγάλα προβλήματα κυρίως επαγγελματικής φύσης, ενώ η όλη υπόθεση διερευνάτε ώστε να βρεθούν ποιοι κρύβονται πίσω απ’ την κυβερνοεπίθεση.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί ν’ αποτρέψει τον Ανδρέα απ’ την πορεία που έχει χαράξει με στόχο την ανατροπή του σημερινού δημοτικού σκηνικού.

Ακολουθεί δελτίο τύπου της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» με υποψ. δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο:

Διαδικτυακή επίθεση στον Server που φιλοξενεί dynamianaptyxis.gr, rpsos.gr και avassilopoulos.gr

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 28/7/2022 ο server που φιλοξενεί το www.dynamianaptyxis.gr, το www.rpsos.gr και το www.avassilopoulos.gr (και άλλες 70 πλατφόρμες και ιστοσελίδες) δέχθηκε οργανωμένη και επίμονη επίθεση από hackers που γνώριζαν πολύ καλά πώς θα κατεβάσουν τις ιστοσελίδες μας. Μετά από μεγάλη μάχη στις 09:30 το πρωί τελικά όλες οι ιστοσελίδες κατέρρευσαν και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, κυρίως επαγγελματικής φύσης, ήταν και παραμένουν μεγάλα. Η υπόθεση διερευνάται από τους ειδικούς σε βάθος για να βρεθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τις ψεύτικες διευθύνσεις υπολογιστών της Ινδίας.
Καταδικάζουμε τις επιθέσεις, από όπου και εάν προέρχονται. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τέτοιες πρακτικές δεν πρόκειται να εμποδίσουν ούτε το έργο του RPSOS.gr, ούτε της παράταξης της Δύναμης Ανάπτυξης.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα