33.7 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜια πόλη (Χριστουγέννων) μεσ’ την πόλη (Ραφήνα) γεμίζει χαρά τους λιλιπούτειους πολίτες

Μια πόλη (Χριστουγέννων) μεσ’ την πόλη (Ραφήνα) γεμίζει χαρά τους λιλιπούτειους πολίτες

Ηλιόλουστη μέρα η σημερινή στη Ραφήνα προκαλούσε για βόλτα. Και που θα ήταν καλύτερα για τους λιλιπούτειους πολίτες απ’ το να επισκεφτούν την Χριστουγεννιάτικη πόλη που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία;

Εκεί λοιπόν είχαν την τιμητική τους τα φουσκωτά παιχνίδια, ιδίως το τρενάκι που ξεκίναγε πλήρες να κάνει πολλές φορές το γύρο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Κλειστό ήταν το σπίτι του Άη βασίλη καθώς ο ίδιος τριγυρνούσε ολόγυρα βγάζοντας φωτογραφίες με τα παιδάκια.

Στην είσοδο της πλατείας το τρένο της χαράς γέμιζε από παιδιά με τις μητέρες τους ως επί το πλείστο, βλέπετε οι μπαμπάδες μάλλον ήταν δουλειά, για ένα γύρω στους δρόμους της πόλης.

Δεν μπορούμε ωστόσο να κρύψουμε ότι και μεις περάσαμε πολύ όμορφα καθώς συναντήσαμε αρκετούς αγαπητούς φίλους, οπότε απολαύσαμε ένα όμορφο μεσημεράκι πίνοντας καφεδάκι σε καφέ της πλατείας, κουβεντιάζοντας για διάφορα θέματα με έμφαση φυσικά στα τοπικά που και πολλά και σημαντικά είναι.

Λυπούμεθα ότι ο Δήμαρχος ήταν «κλεισμένος» στο Δημαρχείο, αλλά τον συγχωρούμε επειδή η σύσκεψη ήταν σχετική με το μεγάλο έργο της κατασκευής των αγωγών εσωτερικών δικτύων ακαθάρτων, ώστε να είμαστε έτοιμοι να συνδεθούμε με το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι όταν θα είναι έτοιμο. Άντε να τελειώνουμε επιτέλους με τους βόθρους!

Καλά Χριστούγεννα!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα