20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρό βρέφος στην Άρτα: Με ειδική άδεια της αστυνομίας η συνάντηση των...

Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Με ειδική άδεια της αστυνομίας η συνάντηση των δύο γονέων

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) αναμένεται να γίνει η κηδεία του άτυχου βρέφους, 5,5 μηνών, το οποίο προηγουμένως θα βαφτιστεί.

Η 27χρονη μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους στην Άρτα και ο 37χρονος πατέρας συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (11/5), έπειτα από ειδική άδεια που τους χορηγήθηκε από την Αστυνομία. Υπενθυμίζεται πως οι δύο γονείς βρίσκονταν νοσηλευόμενοι σε κακή ψυχολογική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, αλλά σε διαφορετικές κλινικές και θαλάμους.

Ωατόσο, έπειτα από αίτημα της μητέρας το απόγευμα της Τετάρτης, αποφασίστηκε να επιτραπεί να επισκεφτεί τον φρουρούμενο σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι δύο σύζυγοι που θρηνούν για την απώλεια του παιδιού τους συναντήθηκαν για περίπου ένα τέταρτο.

Δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της

Σύμφωνα με τον πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, «η μητέρα από χθες σε καλύτερη ψυχική υγεία και άρχισε να δίνει κάποια ελαφρυντικά στον σύζυγό της γι’αυτό και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι ζήτησε και είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της».

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα είπε ο κ. Γιαννακός: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους». Για την πρωινή συνάντηση που είχε το ζευγάρι ανέφερε ο κ. Γιαννακός ότι η σύζυγος είπε ότι δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της.

Απολογείται την Παρασκευή ο πατέρας

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή (12/5) απολογείται ο 37χρονος πατέρας ο οποίος ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο στην Άρτα, με αποτέλεσμα να πεθάνειαπό ασφυξία, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους θα γίνει μία μέρα μετά, δηλαδή το Σάββατο 13 Μαΐου, αφού προηγουμένως βαφτιστεί.

Το Σάββατο η κηδεία του μωρού

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) αναμένεται να γίνει η κηδεία του άτυχου βρέφους, 5,5 μηνών, το οποίο προηγουμένως θα βαφτιστεί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, το πόρισμα «έδειξε» ότι αιτία θανάτου του βρέφους ήταν το πνευμονικό οίδημα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα