23.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΝΤΡΟΠΗ! Λέξη που επικράτησε σήμερα στη δίκη για το Μάτι

ΝΤΡΟΠΗ! Λέξη που επικράτησε σήμερα στη δίκη για το Μάτι

«104 νεκροί: Ουρλιάζουν ΓΙΑΤΙ; & Ζητούν δικαίωση!»

Η πολύκροτη δίκη για την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους του ολοκαυτώματος της πυρκαγιάς στο Μάτι, ξεκίνησε σήμερα για να διακοπή στη συνέχεια για την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, λόγω ακαταλληλότητας της αίθουσας που δεν χωρούσε ούτε καν τους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους.

Η λέξη ντροπή επικρατεί σήμερα στα χείλη των συγγενών των 104 συνανθρώπων μας που κάηκαν ζωντανοί στην πύρινη κόλαση της πυρκαγιάς του Ματιού, αλλά και όσων ζουν με βαθιές πληγές στο σώμα και στην ψυχή αυτών που επέζησαν της απόλυτης φρίκης, αλλά και στα ΜΜΕ που περιγράφουν όλο το σκηνικό της απερίγραπτης προχειρότητας που επικράτησε στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η λέξη ντροπή καλύπτει και το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο οποίος έχει δύο εν ενεργεία αιρετούς στο εδώλιο του κατηγορουμένου, που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών κατά συρροή.

Η λέξη ντροπή αρμόζει και στον υπόδικο εν ενεργεία δήμαρχο Ρ-Π Ευάγγελο Μπουρνούς, ο οποίος χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης της κατηγορίας που σηκώνει στους ώμους, τολμά να βρίσκεται μέσα στο σταθμευμένο αμάξι του δήμου κοιτώντας δίπλα του την αφίσα που αναφέρει:

«104 νεκροί: Ουρλιάζουν ΓΙΑΤΙ; & Ζητούν δικαίωση!»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα