23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟΛΡ Α.Ε.: Μια ξεχωριστή μέρα με δράσεις στο Αλιευτικό καταφύγιο και την...

ΟΛΡ Α.Ε.: Μια ξεχωριστή μέρα με δράσεις στο Αλιευτικό καταφύγιο και την Πλαζ Ραφήνας

Ο καθαρισμός του βυθού στο αλιευτικό καταφύγιο πραγματοποιήθηκε απ’ τους εθελοντές δύτες Χαψιά και Κηρυθρά με την ομάδα τους

Η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας πρόσφερε μια ξεχωριστή μέρα δράσεων σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου, με εθελοντικό καθαρισμό στο βυθό του αλιευτικού καταφυγίου, όπως και της κεντρικής παραλίας Ραφήνας.

Η δράση συνδιοργανώθηκε απ’ τον ΟΛΡ, την Γενική Γραμματεία Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και την εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας Antipollution.

Ο καθαρισμός του βυθού στο αλιευτικό καταφύγιο πραγματοποιήθηκε απ’ τους εθελοντές δύτες Χαψιά και Κηρυθρά με την ομάδα τους, ενώ συμπαραστάτες στάθηκαν οι σύλλογοι, Τριγλιανιών, επαγγελματιών Αλιέων, ερασιτεχνών Αλιέων «Αραφήν», ερασιτεχνών Αλιέων «Octopus», Ναυτοδηγοί Ραφήνας, ΚΕΘΕΑ, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων κ.α.

Καλωσόρισμα έγινε απ’ τον πρόεδρο του Οργανισμού Σπύρο Χρυσοφώτη, την Δ.Σ. Δέσποινα Γκικάκη) και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Μετά τον καθαρισμό του Αλιευτικού καταφυγίου πήγαμε στην Πλαζ της Ραφήνας όπου οι ναυτοπρόσκοποι, για τις δράσεις των οποίων ακολουθεί ξεχωριστό ρεπορτάζ.

Τεράστια ελαστικά αυτοκινήτων ανασύρθηκαν απ’ τον βυθό του Αλιευτικού καταφυγίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα