25.3 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΑΠ’ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΑΠ’ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

Γενικός Γραμματέας

Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Ραφήνα, 9 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣ: Το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου

κ. Ευάγγελο Μπουρνούς

Κύριε Δήμαρχε,

σας υποβάλλω εμπρόθεσμα την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, όπως προβλέπουν οι σχετικοί νόμοι, ώστε να είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019.

Στα δύο και πλέον χρόνια που κατείχα την θέση αυτή, όπως ακόμα περισσότερο και από το αξίωμα του Δημάρχου που κατείχα από 1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2017  αγωνίστηκα με συνέπεια για την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας προς τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας του συνδυασμού που ηγήθηκα. Πιστεύω ότι πετύχαμε πολλά.

Ως Δήμαρχος και ως Γεν. Γραμματέας προσπάθησα να καλλιεργήσω κλίμα ειλικρινούς συνεργασίας τόσο με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου μας, όσο και με κάθε υπάλληλο ξεχωριστά και είμαι πολύ υπερήφανος για το επίπεδο συνεργασίας που είχαμε. Τέλος, θέλω να πιστεύω ότι αντίστοιχο επίπεδο συνεργασίας είχαμε και με όλες και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Σε όλη την διττή θητεία μου πορεύτηκα με «οδηγό» τις αρχές και τις αξίες που υπηρετώ και υπηρέτησα όλα τα χρόνια του αυτοδιοικητικού μου βίου. Σε αυτές τις αρχές και αξίες δεν έκανα «εκπτώσεις» ποτέ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους εργαζόμενους/ες για την συνεργασία μας και να ζητήσω συγνώμη αν ακούσια, αδίκησα κάποιον. Η προσπάθεια όλων μας για έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε δεν σταματάει ποτέ και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Υπερασπίζοντας τις αρχές και τις αξίες μου, με μοναδικό πλούτο την ασφάλεια της γνώσης και της πολύχρονης εμπειρίας μου και με την ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα ανάμειξης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για το μέλλον του τόπου.

Παρακαλώ για την προώθηση της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας.

Βασίλειος Αθ. Πιστικίδης

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα