15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Σε Ωνάσειο και Ιπποκράτειο τα όργανά της

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Σε Ωνάσειο και Ιπποκράτειο τα όργανά της

Με δύναμη ψυχής η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της.

Ζωή μέσα από τον τραγικό θάνατό της θα δώσει η 21χρονη Έμμα, η οποία παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη. Η 21χρονη φοιτήτρια έχασε τη μεγάλη μάχη και το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Υπέκυψε στα τραύματα που της προκάλεσε το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Με δύναμη ψυχής η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της. Όπως λέει η μητέρα της, ήταν επιθυμία της κόρης τους, να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή πριν φύγει η ίδια από την ζωή.

«Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος για μας. Το παιδί μου μας το είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. Την τελευταία φορά που την είδα σε αυτό το κρεβάτι με τα εκατοντάδες καλώδια και σωληνάκια. Η καρδιά της χτυπούσε ποιοι είμαστε εμείς που θα την σταματούσαμε», είπε η μητέρα της 21χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον έδειξαν για την καρδιά και τους πνεύμονες το Ωνάσειο και για το ήπαρ και τα νεφρά το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

«Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα»

Βαρύ είναι το πένθος σε όλη την Κρήτη για τα μεγάλα εκφραστικά μάτια που έκλεισαν για πάντα. Η Έμμα ταξίδεψε στην “γειτονιά των αγγέλων” αλλά ο πόνος για όσους μένουν πίσω είναι ανείπωτος. Η οικογένεια δεν πρόλαβε να θρηνήσει τον θείο της – αδελφός του πατέρα της – και σε 50 μέρες το πένθος χτύπησε ξανά την πόρτα τους.

Συντετριμμένη η οικογένεια και συγγενικό της πρόσωπο, μιλώντας στο ekriti.gr με δυσκολία άρθωσε λίγες λέξεις: “ Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα. Αυτό είναι ασήκωτο για όλους μας.Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει και δεν ξέρω αν θα το αντέξουν οι γονείς της. Είναι σε άθλια κατάσταση όπως και η μικρή της αδελφή. Όλοι μας …”

Η ανήλικη αδελφή της Έμμας αλλά και οι γονείς της Μπάμπης και Κέλλυ βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δωρεάς οργάνων, που μέσα στην θλίψη αποφάσισε η οικογένεια να προχωρήσει αναμένεται να ξεκινήσει η μεταφορά της άτυχης κοπέλας στον τόπο της, στην Κρήτη, όπου θα γίνει τα επόμενα 24ωρα η κηδεία και η ταφή. Αναμένεται να φτάσει στα Χανιά την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα