24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠάτρα: «Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν γιατρούς!» – Εξαλλος ο Γιαννάκος – Τι είπε...

Πάτρα: «Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν γιατρούς!» – Εξαλλος ο Γιαννάκος – Τι είπε για την κεταμίνη

Εξαλλος έγινε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, με την προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν – όπως καταγγέλλει  – στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανάφερε ότι οι συνήγοροι της κατηγορούμενης μητέρας προσπαθούν να ενοχοποιήσουν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, λέγοντας ότι χορήγησαν κατά λάθος κεταμίνη στο άτυχο κορίτσι.

«Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την όποια υπερασπιστική γραμμή για να ελαφρύνει τη θέση του. Αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα συναδέλφους», ανέφερε ο Μ. Γιαννάκος και πρόσθεσε:

ΕΛΕΟΣ!!!!! Οι δικηγόροι της κατηγορουμένης μητέρας προσπαθούν τώρα να φορτώσουν το τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας στο προσωπικό του νοσοκομείου ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη από λάθος λένε.

Το ακούσαμε και αυτό σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς.

Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας

Στο Νοσοκομείο ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ( όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα.

Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ πέθανε σε κλινική του ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που δεν υπήρχε κεταμίνη».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα