1941, Κίεβο. Η πρωτεύουσα της Ουκρανίας έχει παραδοθεί στις φλόγες από τους Ρώσους, οι οποίοι υποχωρώντας εφαρμόζουν την τακτική της «καμμένης γης».

1945, Τόκιο. Μια μητέρα με το παιδί της κοιμούνται στο πάτωμα μιας στοάς του υπόγειου σιδηρόδρομου του Τόκιο. Χιλιάδες άνθρωποι ζουν στον υπόγειο, χωρίς καμία βοήθεια και περιφέρονται τη μέρα στους δρόμους της πόλης αναζητώντας τροφή. Η αστυνομία υπολογίζει ότι κάθε βράδυ πεθαίνουν αρκετοί από πείνα.

1959, Νέα Υόρκη. Το ολοκαίνουργιο Μουσείο Solomon R. Guggenheim, στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό.

1960, Αβάνα. Ο ταγματάρχης Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, στο γραφείο του, στην Αβάνα, με ένα πούρο στο χέρι.

1968, Σκορπιός. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η νέα του σύζυγος, Τζάκι Κένεντι, μετά το γάμο τους στο εκκλησάκι του Σκορπιού.

1970, Νέα Υόρκη. Ο νότιος πύργος του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου, βρίσκεται υπό κατασκευή. Η φωτογραφία έχει τραβηχθεί από τον βόρειο πύργο.

1987, Ινδιανάπολη. Ένα στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ πέφτει πάνω σε ένα κτήριο στην Ινδιανάπολη, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον εννέα ανθρώπων. Ο πιλότος επέζησε, καθώς κατάφερε να εκτιναχθεί από το αεροσκάφος πριν εκείνο συντριβεί.

1996, Βρυξέλλες. Ένας άντρας φοράει μια δακρυσμένη μάσκα, κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο των Βρυξελλών. Περίπου 250.000 άνθρωποι πήραν μέρος στην ειρηνική αυτή διαμαρτυρία που έγινε για τα θύματα της συμμορίας που κακοποιούσε σεξουαλικά και σκότωνε παιδιά.

1989, Καλιφόρνια. Στα στούντιο της Universal, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη ενός σεισμού μεγέθους 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σαν εκείνον στην ταινία «Earthquake». Η συγκεκριμένη ατραξιόν έκλεισε πριν από λίγες μέρες, μετά τον πολύ πραγματικό σεισμό των 6.9 βαθμών, που χτύπησε το Σαν Φρανσίσκο.

2001, Ντιτρόιτ. Μια πολική αρκούδα βουτάει στη δεξαμενή της στο ζωολογικό κήπο του Ντιτρόιτ. Η δεξαμενή περιέχει πάνω από ένα εκατομμύριο λίτρα παγωμένου θαλασσινού νερού. Ο ζωολογικός κήπος άνοιξε στο κοινό το νέο του τμήμα, το 16 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων Αρκτικό Πάρκο, στο οποίο γίνεται προσομοίωση της ζωής στο Βόρειο Πόλο.

2011, Λιβύη. Ανακοινώνεται ότι ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι είναι νεκρός. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον καινούργιο Πρωθυπουργό της χώρας, Μαχμούτ Τζιμπρίλ.