27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣημαντική ενημέρωση του Συμπαραστάτη του δημότη και της Επιχείρησης Ραφήνας-Πικερμίου

Σημαντική ενημέρωση του Συμπαραστάτη του δημότη και της Επιχείρησης Ραφήνας-Πικερμίου

Μετά από καταγγελίες δημοτών που επισκέπτονται το γραφείο Συμπαραστάτη του δημότη και της Επιχείρησης Ραφήνας-Πικερμίου κατά τις ημέρες και ώρες που αρχικά είχαν ανακοινωθεί στην Δημοτική Ενότητα Ραφήνας, διαπιστώνοντας ότι τόσο η ημέρα όσο και η ώρα υποδοχής έχουν αλλάξει χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμιά σχετική ειδοποίηση, επικοινωνήσαμε με την καθ’ ύλην υπεύθυνη κα Λιάνα Παπανδρέου, η οποία μας δήλωσε τα εξής:

«Ενημερώθηκα όντως για τα παράπονα που εκφράστηκαν, παρ’ ότι η δημοτική αρχή είναι ενήμερη για την αλλαγή, χωρίς ωστόσο να έχει κοινοποιηθεί ευρέως η εν λόγω αλλαγή του αρχικού πλάνου. Ζητώ συγνώμη απ’ τους συνδημότες μας, για την παράλειψη να ενημερώσω και η ίδια για την αλλαγή ημέρας και ώρας  που θα βρίσκομαι στο γραφείο της Δ.Ε. Ραφήνας, ενώ δεν υπάρχει καμιά αλλαγή στη Δ.Ε. Πικερμίου».

Κατόπιν τούτου η κα Παπανδρέου θα δέχεται το κοινό κάθε Τετάρτη 9 με 11 το πρωί στο κοινοτικό κατάστημα Πικερμίου στο γραφείο του π. κοινοτάρχη και 12 με 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας στο γραφείο του ΔΟΠΑΠ στον 1ο όροφο. Εκτάκτως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η κα Παπανδρέου δεν θα δεχτεί το κοινό την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, αλλά την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου τις ίδιες ώρες σε Πικέρμι και Ραφήνα.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα