17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέμπη: «Το παιδί αποσωληνώθηκε και μάς χαμογέλασε» – Συγκινούν τα λόγια του...

Τέμπη: «Το παιδί αποσωληνώθηκε και μάς χαμογέλασε» – Συγκινούν τα λόγια του πατέρα 20χρονου τραυματία

Ο πατέρας του τραυματία ζήτησε να σταματήσουν τα «πολιτικά παιχνίδια» με αφορμή το δυστύχημα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Στέλιο Στρατέλο, επιβάτη του 5ου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο 20χρονος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα του, Νίκου Στρατέλου, αποσωληνώθηκε και η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει.

Ο κ. Στρατέλος είπε μάλιστα πως ενδεχομένως και σήμερα ο γιος του να μεταφερθεί σε απλή κλίνη. «Αποσωληνώθηκε, μάς χαμογέλασε, προσπαθεί σιγά, σιγά να μιλήσει…δυστυχώς όμως δεν μπορώ να χαρώ όπως θα το ήθελα, γιατί βλέπω ανθρώπους να κηδεύουν τα παιδιά τους» είπε ο πατέρας του 20χρονου μιλώντας στο Action24.

Ο κ. Νίκος Στρατέλος ευχαρίστησε παράλληλα τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αλλά και του Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

«Οφείλουμε να σεβαστούμε τους ανθρώπους που αυτές τις ημέρες περνάνε ένα δράμα. Δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας, και εγώ που βρέθηκα ένα βήμα πριν, νομίζω μπορώ να τους καταλάβω στο πολύ ελάχιστο» συμπλήρωσε αναφορικά με τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους.

Ολοκληρώνοντας, έκανε μία παράκληση: «Αφήστε τα πολιτικά παιχνίδια, αφήστε τους ανθρώπους αυτούς να κηδέψουν τα παιδιά τους, να τα θρηνήσουν και ύστερα ας κάνουν ό,τι θέλουν. Μπήκαν αμέσως στην προεκλογική περίοδο και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μία κατάσταση».

Τόνισε πως αυτό που θέλει περισσότερο είναι να πάρει σπίτι τον γιο του και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Η δικαιοσύνη δεν θα είναι να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης, είμαι σίγουρος πως ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά κάποιοι βάλανε έναν άνθρωπο ανίκανο σε ένα πόστο, το οποίο θα έπρεπε να είχανε δει πολύ πιο σοβαρά. Ένας άνθρωπος να ελέγχει 300 ψυχές» κατέληξε.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα