17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤηλεφώνημα Μητσοτάκη στην Ρεγγίνα Μακέδου: Τι της είπε για τις δηλώσεις Πνευματικού

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στην Ρεγγίνα Μακέδου: Τι της είπε για τις δηλώσεις Πνευματικού

Να σημειωθεί ότι η κ. Μακέδου με βίντεό της στο TikTok είχε καλέσει τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Πνευματικό για τις δηλώσεις του.

Για το απρόσμενο τηλεφώνημα που έλαβε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε η αθλήτρια Ρεγγίνα Μακέδου που αντέδρασε σφοδρά στα social media στις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τις οποίες αποπέμφθηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Η αθλήτρια που πάσχει από λευχαιμία και δίνει με τις αναρτήσεις κουράγιο και ελπίδα στους συνανθρώπους μας, περιγράφει τη συνομιλία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία της είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος με τις δηλώσεις Πνευματικού:

«Δεν θα το πίστευα ποτέ!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεό μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία, και ναι, είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.

Μην ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες, δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα, καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση», γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου στον λογαριασμό της στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι η κ. Μακέδου με βίντεό της στο TikTok είχε καλέσει τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Πνευματικό για τις δηλώσεις του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα