17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Κακοποίηση κι άλλου ανήλικου κοριτσιού μπροστά της

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Κακοποίηση κι άλλου ανήλικου κοριτσιού μπροστά της

Η 12χρονη ισχυρίστηκε ότι ο βασικός κατηγορούμενος την είχε αναγκάσει να είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης του δεύτερου κοριτσιού

Νέα αποκάλυψη-σοκ για την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα  Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανήλικη έχει καταθέσει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε βιάσει κι άλλο ανήλικο κορίτσι, μέσα στο μαγαζί του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη ισχυρίστηκε ότι ο βασικός κατηγορούμενος την είχε αναγκάσει να είναι παρούσα και η ίδια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης του δεύτερου κοριτσιού.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου είπε: «προφανώς και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο να εμπλακεί και ένα τρίτο πρόσωπο, που μακάρι να έρθει να πει, το εύχομαι “ναι, ισχύει” -που δεν πρόκειται να το πει αυτό το πράγμα, γιατί δεν ισχύει».

Απολογούνται οι 4 συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απολογούνται οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων είναι ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας αλλά και ένας 82χρονος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ και οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί από νωρίς το πρωί ενώπιον του δέκατου τέταρτου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με την ανήλικη.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ιδιωτικό υπάλληλο με καταγωγή από το Πακιστάν, έναν 46χρονο ομοεθνή του, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, έναν 63χρονο και έναν 82χρονο συνταξιούχο δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος φέρεται να είναι από τη γειτονιά της ανήλικης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι τέσσερις ύποπτοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή το Σάββατο και πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Συνολικά μέχρι τώρα 36 άτομα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κοπέλας που έχει καταγγείλει ότι έχει δεχθεί απειλές μετά την κατάθεση της στην αστυνομία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα