17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDMaster plan λιμένος Ραφήνας: Επίσκεψη – Ενημέρωση Ανδρέα Βασιλόπουλου από Σπύρο Χρυσοφώτη

Master plan λιμένος Ραφήνας: Επίσκεψη – Ενημέρωση Ανδρέα Βασιλόπουλου από Σπύρο Χρυσοφώτη

Όσοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Βασιλόπουλου βρέθηκαν μαζί του στο μνημόσυνο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όσα προβλέπονται στο σχεδιασμό του λιμένος απ’ τον Πρόεδρο κο Χρυσοφώτη

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος συνοδευόμενος από υπ. συμβούλους της παράταξής του «Δύναμη Ανάπτυξης» επισκέφτηκαν το γραφείο του Προέδρου της ΟΛΡ Α.Ε. κου Σπύρου Χρυσοφώτη, ο οποίος τους ενημέρωσε για το Master plan του λιμένος Ραφήνας.

Ήταν μια προγραμματισμένη συνάντηση την οποία αιτήθηκε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία έγινε αποδεκτή και πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης για τους ανθρώπους που πνίγηκαν στο ναυάγιο του Ε/Ο-Ο/Γ «Χρυσή Αυγή».

Έτσι όσοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του βρέθηκαν μαζί του στο μνημόσυνο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όσα προβλέπονται στο σχεδιασμό του λιμένος. Παρόντες ήταν: Ανδρέας Καρατζάς, Βασίλης Μπελιάς, Ελισάβετ Φωτεινού-Καλπογιαννάκη, Κυριάκος Μαϊόπουλος, Σάββας Ιωαννίδης, Χρήστος Κυριακούλης. Quest παρουσία η κα Άρτεμις Χατζή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα