25.3 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ

Την έντονη ανησυχία του για την πυροπροστασία του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά εξέφρασε στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Μάκρης, Πύραρχο  Δαμιανό Παπαδόπουλο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία της υπηρεσίας. Η ανησυχία του πηγάζει απ’ το γεγονός ότι μετά την κατεδάφιση των παράνομων ταβερνών, η περιοχή έχει αφεθεί στο έλεος των κάθε λογής εμπρηστών, καθώς δεν υπάρχει ούτε καν μια υποτυπώδης πυροπροστασία.  

Ο κ. Λιβαθινός επίσης ενημερώθηκε απ’ τον κ. Παπαδόπουλο για την ετοιμότητα και τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου και των κινδύνων πυρκαγιάς που ελλοχεύουν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαραθώνα.  

Εντούτοις αναγνώρισε το τεράστιο κοινωνικό έργο της Π.Υ. της περιοχής, η οποία επιχειρεί πάντα με αυταπάρνηση για την καταστολή των πυρκαγιών και την ασφάλεια των πολιτών παρά τις ελλείψεις που έχει τόσο σε οχήματα όσο και σε εξοπλισμό ασφαλείας.

Για μια ακόμα φορά ο Σπύρος Λιβαθινός δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνία όπου ζει με την οικογένειά του και για τον όμορφο – ιστορικό τόπο που διάλεξε ως μόνιμη διαμονή του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα