20.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ ΜΙΚΡΗ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΚΟΡΙΝΑ ΜΟΥΡΤΖΙΝΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΚΟΡΙΝΑ ΜΟΥΡΤΖΙΝΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Η μικρή Κορίνα, κόρη της Ραφηνιώτισσας Μαρίας Τρανούλη και του Ηλία Μουρτζίνη, θα εκπροσωπήσει τη μουσική σχολή της όπου σπουδάζει πιάνο, στον εθνικό μουσικό διαγωνισμό του Κατάρ, όπου κατοικεί με τους γονείς και το μικρότερο αδελφό της.

Η Κορίνα ξεκίνησε μαθήματα πιάνου 5 ετών, μια πολύ δύσκολη ηλικία κι η μουσική σχολή τη δέχτηκε μόνο και μόνο επειδή η μαμά της Μαρία θα μπορούσε να τη βοηθήσει στο σπίτι καθώς γνωρίζει κι η ίδια πιάνο.

Το ταλέντο της μικρής πιανίστας αναγνωρίστηκε γρήγορα κι οι γονείς της εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν ενημερώθηκαν ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο η κόρη τους  Κορίνα Μουρτζίνη θα εκπροσωπήσει τη σχολή της στο διεθνή διαγωνισμού μουσικής του Καταρ.

Η ευτυχής μαμά Μαρία, την οποία γνωρίζουμε από έφηβη κι αγαπάμε ιδιαίτερα, όπως και την οικογένειά της με την οποία έχουμε συμμετάσχει σε κοινούς αγώνες, δηλώνει:

«Ως μαμά, ως Ελληνίδα, είμαι τόσο περήφανη για την κόρη μου Κορίνα που θα συμμετέχει με τη μουσική σχολή της στον εθνικό μουσικό διαγωνισμό του Κατάρ, εδώ στο Κατάρ που διαμένουμε, τον επόμενο Οκτώβριο!!!! Καλή επιτυχία κόρη μου!»

Καλή επιτυχία κι από μας Κορίνα. Είμαστε περήφανοι για σένα!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα