24.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΠΩΝ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

ΑΠΩΝ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

Αγανακτισμένος και απογοητευμένος δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Χρήστος Τσαντήλας που παραβρέθηκε με πληθώρα συναδέλφων του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου χθες Παρασκευή 15 Απριλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, τόσο απ’την υποδοχή όσο και την έκβαση της συνεδρίασης, πλήρως καπελωμένη από γνωστούς αρνητές της ως άνω λύσης, στην πλειοψηφία τους απ’ το δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας.  

Ο κ. Τσαντήλας λίγο πριν ξεκινήσει η έναρξη της συνεδρίασης δέχτηκε προπηλακισμό απ’ τη δημοτική σύμβουλο Ρ-Π κ. Αμαλία Τόκα η οποία του ζήτησε με έντονο ύφος να φύγει, εκπλήσσοντας δυσάρεστα συναδέλφους της και ακροατήριο. Ο κ. Τσαντήλας φυσικά έμεινε, αλλά δε παρέλειψε να της υπενθυμίσει ότι όσες φορές (υπήρξαν πολλές τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια) παραβρέθηκε στο δικό του δημοτικό συμβούλιο στα Σπάτα, εκφράζοντας μάλιστα αντίθετες απόψεις απ’ τις δικές του, την καλωσόρισε και δεν την προπηλάκισε όπως έκανε εν προκειμένω η ίδια.

Συνέκρινε δε την ‘’φιλοξενία’’ των αιρετών εκπροσώπων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου όποτε βρέθηκαν σε συνεδρίαση του δήμου του επί θητείας σημερινής αλλά και προηγούμενης δημοτικής αρχής άψογη, εν σχέση με αυτή που έτυχαν τόσο ο ίδιος όσο κι οι συνάδελφοί του που ήταν πολλοί, οι αντιδήμαρχοι Σ-Α Παναγιώτης Λάμπρου και Γιώργος Μπέκας, οι επικεφαλής παρατάξεων Άννα Ραφτοπούλου και Λία Ντελάκη,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Φράγκου, Δημήτρης Στάμου,ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σπάτων, ο πρώην δήμαρχος Αρτέμιδας Γιώργος Κασίμης (ας μας συγχωρεθεί άθελη παράλειψη) που παρέμεναν όρθιοι, ενώ δεν ανακοινώθηκαν όλοι.

Τέλος ο κ. Τσαντήλας δήλωσε ότι δεν πήρε το λόγο παρότι παραβρέθηκε θεωρώντας ότι οι καλές προοπτικές για το υπό κατασκευή ΚΕΛ θα ανακοινώνονταν απ’ το δήμαρχο, οπότε θα είχε αξία να συνηγορήσει κι ο ίδιος με όσα διευκρινιστικά για το έργο ακούστηκαν στη συνάντηση που έγινε προχθές Πέμπτη 14 Απριλίου μεταξύ ΕΥΔΑΠ, (Βουγιουκλάκης και Σωτηρόπουλος) και μηχανικών του συλλόγου Σπάτων-Αρτέμιδας-Ραφήνας. Αλλά με τόσο αρνητικό κλίμα δεν θα είχε καμιά σημασία να μιλήσει σε ώτα ερμητικά κλειστά, για ένα έργο υποδομής που θα αναβαθμίσει τους δύο δήμους. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα