20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

Η Γεωργία Μαρτίνου ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών, χωρίς περιττά λόγια, αλλά με μεγάλη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο οπουδήποτε υπήρξε ή υπάρχει ανάγκη και μπορεί να βοηθήσει, καθώς την διακρίνει η συσπείρωση διαφορετικών πολιτικών δυνάμεων στο πρόσωπό της. Ακόμα με τη διακριτική, αλλά ουσιαστική παρουσία της, στηρίζει όλο αυτό το διάστημα το κυβερνητικό έργο, μέσα κι έξω απ’ τη Βουλή.

Η έμφυτη καλοσύνη και ο αλτρουϊσμός που τη διακρίνει ακόμα και σε ότι αφορά τη σχέση της με τους άλλους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, για τους οποίους δεν έχει πει ποτέ κακή κουβέντα, αντίθετα τους αποκαλεί ‘’αδέλφια’’, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Εμπιστοσύνη που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια της σχέσης βουλευτή-ψηφοφόρου για να καταλήξει στη φιλική σχέση του απλού πολίτη με τον άνθρωπο που τον εκπροσωπεί στα κεντρικά κλιμάκια με χαρακτηριστική ανιδιοτέλεια. Ποτέ δεν έχει αρνηθεί τη βοήθειά της, αρκεί βέβαια να περνά απ’ το χέρι της, σε κανένα είτε είναι απλός πολίτης, είτε εκπρόσωπος ΟΤΑ, είτε συλλογικός τοπικός φορέας ή σωματείο.

Στο σπριντ αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, όλοι θα πρέπει να διανύσουν πολύ δρόμο σε αγώνα ταχύτητας κι όχι αντοχής, καθώς με τις μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις φαίνεται να μειώνεται ο αριθμός των εκλεγμένων βουλευτών Αττικής όσο αφορά τη Νέα Δημοκρατία.

Με αυτό σαν δεδομένο έχουν φουλάρει τις μηχανές και παλιές καραβάνες της πολιτικής, που αν μη τι άλλο ξέρουν καλά την άγρα ψήφων, αν και τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην και το νέο επικρατεί του παλιού συστήματος.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα