19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΝΑ)!

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΝΑ)!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον υποδιοικητή της 1ης ΥΠΕ Δημήτρη Μαγριπλή, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στην εκκλησία του Κ.Υ. Ραφήνας όπου τελέστηκε 40ήμερο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της Βασιλικής Χερουβείμ τεχνολόγου ακτινολογικού, των παιδιών και της μητέρας της, που απανθρακώθηκαν στη πύρινη κόλαση του Ματιού.

Ανάμεσα στο προσωπικό του κέντρου που παρακολούθησε τη λειτουργία, αναγνώρισε παλιές συναδέλφους του στο πρώην ΠΝΑ, στο οποίο υπηρέτησε ως παιδοψυχίατρος. Μάλιστα την Αγλαΐα Κοντή, που εξακολουθεί να είναι μαία στο Κ.Υ., την αναγνώρισε απ’ τα μάτια της όπως δήλωσε, σχόλιο που προκάλεσε ευφορία και ωραίες αναμνήσεις.  

Ως παλιοί συνάδελφοι αλλά και νέοι συνεργάτες καθώς ο κος Μαγριπλής βρίσκεται στη θέση του υποδιοικητή της προϊσταμένης αρχής του Κ.Υ., την 1η ΥΠΕ, είχαν μια ευχάριστη συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης η διευθύντρια μικροβιολογικού Αντωνία Δημητρίου, τέως υπεύθυνη του κέντρου και η προϊσταμένη διοικητικού προσωπικού του κέντρου Φώφη Χαχολάκη.

Αδιάψευστος μάρτυρας της όμορφης παρέας ο φωτογραφικός μας φακός που αποθανάτισε την ευχάριστη συνάντηση των τεσσάρων ατόμων που αποτελούν τη διαχρονική αξία του πρώην ΠΝΑ, όπως σχολίασε το κος Μαγριπλής.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα