18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

Να υπενθυμίσουμε στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κ. Γιώργο Δουβίτσα τη σοφή ρήση των αρχαίων ημών προγόνων «κρείττον το σιγάν του λαλείν», κυρίως όταν υπάρχουν αναρτήσεις στη διαύγεια που ακόμα κι αν ανακαλούνται δεν παύουν να αφήνουν μια δυσάρεστη αίσθηση στη κοινή γνώμη.

Τούτο για την επιστολή που μας έστειλε στην οποία όχι μόνο δε θέλει να παραδεχτεί τη συνδρομή του kirkinews.gr στην άρον-άρον ανάκληση μιας απ’ ευθείας ανάθεσης έργου λόγω ασυμβιβάστου, αλλά θέλει να πει ότι ο ίδιος ο ΔΟΠΑΠ έκανε τη διόρθωση πριν αναρτηθεί το θέμα.

Κρίμα μέγα γιατί μας αναγκάζει να ρωτήσουμε εκ μέρους των πολλών δημοτών που ζητούν απάντηση και για άλλη μια ανάρτηση στη διαύγεια κι ας την ανακαλέσει όποτε το επιθυμεί. 

Μήπως μπορεί να μας πει με πιο δικαίωμα παραχώρησε την απόλυτη εξουσία στον ΣΑΡ να εκτελεί εργασίες αντί του ΔΟΠΑΠ και μάλιστα να παραδίδει οικονομικό στοιχείο, μπλοκ είσπραξης του ΔΟΠΑΠ, με σειρά Γ΄ και αρίθμηση από 1 έως 50, που αφορά εισφορές τένις, σε εθελοντή εκπρόσωπο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας; (ΑΔΑ:ΩΨ5Π465035-ΓΚΔ 6/2/2015 αρ. πρωτ. 71 με θέμα πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής)

Ορισμένες φορές η σιωπή για τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ είναι χρυσός! 

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A85%CE%A1465035-%CE%93%CE%9A%CE%94?inline=true

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα