16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΙΩΝΙΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ

ΙΩΝΙΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ

«Ο ουρανός του Πικερμίου γέμισε αστέρια» γράφει η Ιωνίδα Σίσσυ Κατσούδα στο προφίλ της στο FB και πώς να μη γεμίσει άραγε όταν εικονίζεται αγκαλιά με τη Χριστίνα Λαμπίρη, έτερη Ιωνίδα, μπροστά στο Meat the Stars Steak House που μόλις άνοιξε τις πύλες του καλωσορίζοντας όσους αναζητούν νέες και μοναδικές γεύσεις. Χαράς ευαγγέλια για τους καλοφαγάδες, αλλά και για το σύλλογο γυναικών «Ιωνίδες» το γραφείο του οποίου γειτνιάζει με το γκουρμέ εστιατόριο. Μεταξύ μας…προσφέρει και καταπληκτικά κοκτέιλς.

Ιωνίδες εν δράση λοιπόν, με τα τρία αστέρια της εικόνας: τη μεγάλη κυρία της τηλεόρασης Χριστίνα Λαμπίρη, τη χαρισματική συμβολαιογράφο και δραστήρια δημοτική σύμβουλο Ραφήνας-Πικερμίου Σίσσυ Κατσούδα και το ιδιαίτερο, αστεράτο εστιατόριο.

Χριστίνα ευχόμαστε την ίδια επιτυχία που γνώρισες ως δημοσιογράφος να γευτείς κι ως ιδιοκτήτρια ενός τόσο πρωτότυπου εστιατορίου, που σίγουρα θα προσελκύσει απαιτητικούς ουρανίσκους εντός, αλλά κυρίως κι εκτός Πικερμίου. Ευχόμαστε να γίνει σημείο αναφοράς και γευστικής απόλαυσης, ακόμα κι αν πρέπει να κλείνουμε τραπέζι μέρες πριν.

Καλές δουλειές!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα