33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΘΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΘΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Διευκρινίσεις απ’ το δήμαρχο Παλλήνης κ. Θανάση Ζούτσο σχετικά με την γνωστή υπόθεση των δυο ιδιωτικών εταιριών ηλεκτρικής ενέργειας, της Energa και της Hellas Power που εισέπρατταν κανονικά ως εναλλακτικοί πάροχοι τα τέλη από τους πελάτες τους, χωρίς όμως στη συνέχεια να τα καταβάλουν στους δικαιούχους – Δημόσιο και Δήμους – ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Καλαντζής στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ο κ. Καλαντζής ρώτησε το Δήμαρχο πόσα ακριβώς είναι τα χρήματα που χρωστούν οι εν λόγω εταιρείες στο Δήμο Παλλήνης, αφού δεν κατέβαλαν ποτέ τα ποσά που εισέπρατταν, αλλά ο δήμαρχος επιφυλάχτηκε να απαντήσει για το ακριβές ποσό που οφείλεται στο δήμο Παλλήνης.

Κατόπιν τούτου ο κ. Καλαντζής έκανε την εξής δήλωση:

“Θα ήταν χρήσιμο μετά από ερώτηση που έκανα στο ΔΣ , επίσημα να ενημερωθούμε πόσα χρήματα χρωστούν οι ιδιωτικές εταιρείες στο Δήμο Παλλήνης, μιας και η υπόθεση εκκρεμεί στη δικαιοσύνη και με αφορμή αυτή την υπόθεση να πω ότι δυστυχώς ακόμη και σήμερα, δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό που αφαιρέθηκε από το ταμείο του Δήμου Παλλήνης, με τις δύο υποθέσεις, της υπεξαίρεσης όπως φέρεται από την Ταμία του Δήμου και τη γνωστή υπόθεση κακοδιαχείρισης στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Δυστυχώς αν δε γνωρίζουμε τι ταμείο έχουμε, δεν μπορούμε και να προχωρήσουμε σε σοβαρό προγραμματισμό για τα σημαντικά έργα υποδομής που χρειάζονται να γίνουν σε Γέρακα, Παλλήνη και Ανθούσα’’, υπονοώντας τη θολή εικόνα που υπάρχει στα ταμιακά του δήμου μετά και την καταβολή των πέντε εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Reds, που αναμένεται να κατασκευάσει το Project Cambas.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα