16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗ ΤΗΝΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗ ΤΗΝΟ

Στον τόπο που ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Ιατρική, το νησί της Τήνου που αποτελεί και την έδρα του, συνέχισε σήμερα την περιοδεία του ο Υπ. βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γεώργιος Χριστόπουλος.  

Αφού εκκλησιάστηκε στην Παναγία Ευαγγελίστρια Τήνου, περιόδευσε στα ορεινά χωριά του νησιού και στην συνέχεια παρευρέθηκε, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος, στις κοπές πίτας των συλλόγων Αγίας Βαρβάρας Τριαντάρου και Αγίου Ιωάννου, όπως επίσης των ¨Δυο Χωριών¨ και Τζάδου.

Ακολούθησε η προγραμματισμένη συνάντηση με πολίτες και φορείς του νησιού  σε κεντρική καφετέρια της παραλίας της Τήνου, όπου εκεί τόνισε: «Την Τήνο την νιώθω τόπο καταγωγής μου και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου» εκφράζοντας επίσης ότι «οι Κυκλάδες χρειάζονται νέους εκπροσώπους, με νέες ιδέες από ανθρώπους που βλέπουν τον τόπο και τους πολίτες, όχι ως ιδιοκτησία τους, αλλά με διάθεση και όρεξη προσφοράς…»

Τελειώνοντας υπογράμμισε ότι: «Αυτές οι Εκλογές είναι κρίσιμες και πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά, διότι καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη καθώς κρίνεται το μέλλον των παιδιών και της πατρίδας μας».

Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και κλείνοντας ο Υπ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Χριστόπουλος, τους ζήτησε να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα