33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΓΕΡΑΚΙΩΤΕΣ!

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΓΕΡΑΚΙΩΤΕΣ!

Δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια από το δήμο Παλλήνης σχετικά με την απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ απ’ τον οικιστικό ιστό της δημοτικής ενότητας του Γέρακα, λόγω της οικονομικής κατάσταση της χώρας και της ΔΕΗ. Οπότε στη σημερινή εποχή αυτή η απομάκρυνση δεν μπορεί να γίνει!

Τάδε έφη ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ως απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Νεκτάριου Καλαντζή στη χθεσινή, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, συνεδρίασή του δημοτικού συμβουλίου.

Εδώ μάθαμε να ζούμε αγαπητοί αναγνώστες με το «όλοι μαζί μπορούμε», τα κοινωνικά παντοπωλεία, ιατρεία, φαρμακεία, φροντιστήρια κ.α., τα συσσίτια και βεβαίως-βεβαίως με τη δωρεάν υγεία στους ανασφάλιστους – αφού βεβαίως γίναμε όλοι ανασφάλιστοι – δε μπορούμε να ζήσουμε με τους πυλώνες της ΔΕΗ πάνω απ’ τα κεφάλια μας;

Οπότε κ. Καλαντζή οι διαπιστώσεις σας «Είναι κρίμα για ακόμη ένα τόσο σοβαρό θέμα να μην διεκδικούμε από το κράτος τα απολύτως βασικά, ειδικά όταν αφορούν τη δημόσια υγεία των κατοίκων της πόλης. Οι υποσχέσεις του δημάρχου τελικά παραμένουν προεκλογικού χαρακτήρα, χωρίς να ενδιαφέρεται εν τέλει για την υγεία των κατοίκων των περιοχών Γαργηττού, κέντρου Γέρακα και Δέσης, που ζουν με τα παιδιά τους  εδώ και πολλά χρόνια δίπλα στους πυλώνες της ΔΕΗ, αναμένοντας ματαίως την απομάκρυνσή τους. Το Γέρακα τελικά τον θέλουμε ως περιοχή που οι κάτοικοί του θα έχουν ποιότητα ζωής ή θέλουμε τα παιδιά να μένουν και να πηγαίνουν σε σχολεία που βρίσκονται δίπλα σε πυλώνες που προκαλούν αποδεδειγμένα προβλήματα υγείας;» μάλλον απευθύνονται σε ώτα μη ακοώντων!   

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα