18.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΡΩΓΜΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΛΟΥΪΖΟΥ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΡΩΓΜΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΛΟΥΪΖΟΥ

Μετά το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για τις ατασθαλίες στο δημοτικό νεκροταφείο της Νέας Μάκρης και τις ενδείξεις για παράνομες και καταδικαστέες ενέργειες αιρετών και υπαλλήλων του δήμου, παρουσιάστηκε η πρώτη ρωγμή στο στρατόπεδο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του  Μαραθώνα Ιορδάνη Λουίζου με την ανεξαρτητοποίηση της Βασιλικής Αναστασίου δημοτικής συμβούλου του συνδυασμού του.

Η Βασιλική Αναστασίου, δημοτική σύμβουλος Βαρνάβα,  επισημαίνει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής της, ότι στην απόφασή της αυτή βαρύνει η καταδικαστική ποινική απόφαση για παράνομες ενέργειες αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου, που σε κάθε περίπτωση αρνείται να μεταφέρει στην πλάτη της ένα παρελθόν που δεν της ανήκει.

Συνεχίζει δε λέγοντας ότι θα παραμείνει ενεργή προς το κοινό συμφέρον ενώ, (εδώ είναι η περίεργη πινελιά), ζητά από τον Ηλία Ψηνάκη προστασία από κακόβουλες ενέργειες μιας και όπως υποστηρίζει πολλά ακούγονται ότι μπορούν να συμβούν.

Μετά απ’ τη νέα αυτή εξέλιξη, οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι στο δήμο Μαραθώνα αυξάνονται στους τρεις, με σκορ 2 έναντι 1, δύο απ’ την πλειοψηφία και μία απ’ τη μείζονα. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα