23.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

Με την αρμόζουσα θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου στη Τήνο, με την επιβλητική παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου.

Στη Τήνο βρέθηκε επίσης ο τ. δήμαρχος Ρ-Π, αναπληρωματικός βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος διατηρεί πρόσφατα ιατρείο και στο πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί, εκτός αυτό στη Ραφήνα.

Ο κ. Χριστόπουλος συνάντησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του, ενθυμούμενος ότι ο κ. Παυλόπουλος ήταν ο πρώτος που τον συγχάρηκε όταν κέρδισε το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου στις εκλογές του 2010. Ακούγοντας τη φιλική κουβεντούλα ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος επεσήμανε την ιατρική παρουσία του κ. Χριστόπουλου στο νησί λέγοντας ότι “θεωρείται ο καλύτερος γιατρός που πέρασε απ’ το νησί και είναι ευτυχές γεγονός το ιατρείο που πρόσφατα εγκαινίασε εδώ” για να απαντήσει ο κ. Παυλόπουλος “ξέρουμε ποιους εμπιστευόμαστε” εννοώντας τη βουλευτική ιδιότητα Χριστόπουλου. Συνεχίζοντας ο Σεβασμιότατος δήλωσε ότι έχει τη στήριξή του, όμως ο κ. Χριστόπουλος επεσήμανε ότι δεν την είδε στις πρόσφατες εκλογές, αλλά ελπίζει να την έχει (στήριξη) στις επερχόμενες.  

Από τα συμφραζόμενα υποθέτουμε ότι ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, που κατά γενική ομολογία έκανε μια εξαιρετικά καλή πρώτη εμφάνιση με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρά τον περιορισμένο χρόνο που διέθετε (10 μέρες) σε μια δύσκολη περιφέρεια όπως αυτή των Κυκλάδων που επίσης για πρώτη φορά ερχόταν σε επαφή τέτοιου τύπου, ότι όχι μόνο θα κληθεί να συμμετέχει, αλλά πιθανά να είναι σε καλή θέση στο ψηφοδέλτιο, καθώς αυτή τη φορά, αν οι εκλογές γίνουν μέσα στο τρέχον έτος,  θα υπάρχει λίστα. 

Στη φωτογραφία ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κ.κ. Δωρόθεος ο Β’. Στα δεξιά ο κ. Χριστόπουλος με χαρούμενη διάθεση ‘’αγκαλιάζει’’ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο. Στα αριστερά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος.  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα