20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ!

ΤΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ!

Είναι ίσως ο πιο παράξενος Αύγουστος που έχουμε ζήσει ποτέ. Δεν μας έφτανε η οικονομική δυσπραγία που βιώνουμε επί 5ετία, ήρθαν και τα χειρότερα μετά την υπερήφανη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., για να μπει το κερασάκι στην τούρτα, με τα capital controls και την ανασφάλεια στο ζενίθ. Που καιρός για διακοπές, που καιρός για απόλαυση του κατ’ εξοχή μήνα των διακοπών, του Αυγούστου!

Για να μη μιλήσουμε για τις πολύωρες, σχεδόν ολοήμερες, ενημερωτικές καλύψεις των καναλιών με παράλληλη εξοντωτική δουλειά δημοσιογράφων και τεχνικών, αλλά και τα ξενύχτια εκτός ανθρωπίνων ορίων των βουλευτών, που ξεπέρασαν τα όρια αντοχής τους, λόγω των τερτιπιών της ζωής μετά 3ου μνημονίου.

Ήρωας, των ηρώων της Βουλής ανακηρύσσεται μετά βεβαιότητας ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος αφού άντεξε και ανέχτηκε την τυπολατρία της Ζωής (αυτή τη φορά με Ζ κεφαλαίο), διανθισμένη με ολίγη έως πολλή κωλυσιεργία των αποφάσεων της κυβέρνησης, στο τέλος πήρε το θέμα πάνω του και έληξε τη συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής μετά την κατά ισχυρή πλειοψηφία ψήφιση του 3ου μνημονίου.

Και μόνο για την απόφασή του αυτή να πάει κόντρα στις ενστάσεις της προέδρου, απ’ τα έδρανα της Βουλής αυτή τη φορά σαν απλή βουλευτίνα, απέκτησε επάξια τον τίτλο του ήρωα των ηρώων βουλευτών που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά μετά την ολονύχτια παρουσία τους στα έδρανα.

Χαρακτηριστική η αποκλειστική φωτογραφία της ιστοσελίδας vimaonline.gr, που πρωτοτυπεί αποθανατίζοντας την ανθρώπινη ανάγκη των εξουθενωμένων βουλευτών να αφεθούν έστω για λίγο στην αγκαλιά του Μορφέα, όχι στα έδρανα της βουλής, αλλά στο εντευκτήριο της Βουλής.

Πόσα έχει ακόμα να μας χαρίσει η ανελέητη ζωή; (με μικρό ζήτα για να μη παρεξηγηθούμε).   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα