21 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Το γυμναστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ Ραφήνας απόλυτα οργανωμένο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει προς ενίσχυση της σωματικής ευεξίας και διάθεσης, διαθέτει τον μοναδικό σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων δάσκαλο ΚΑΡΑΤΕ – αυτοάμυνας, στο πρόσωπο του Γιάννη Μαθιόζογλου.

Ο Γιάννης ξεκίνησε το ΚΑΡΑΤΕ σε ηλικία μόλις 5 ετών, στο γυμναστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ Ραφήνας, στο οποίο σήμερα διδάσκει την πολεμική τέχνη που αγάπησε, σε παιδιά που πρωτοξεκινούν όπως ο ίδιος το άθλημα. Διαθέτει μαύρη ζώνη 3o dan, αναγνωρισμένο από την ΕΛ.Ο.Κ. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ) και έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Έχει επίσης πολλές συμμετοχές σε σεμινάρια από μεγάλους Δασκάλους παγκόσμιας αναγνώρισης όπως τον Chief Instructor SKIF ΕΛΛΑΔΑΣ Sensei  Zarouchliotis  Nikitas 7 Dan, International  Chief Instructor SKIF  Shihan Murakami 7Dan, Sensei Toshio Yamada 8Dan.

Η αγάπη του για το ΚΑΡΑΤΕ όπως κι η επιθυμία του να τη μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά, τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αγαπημένη του πολεμική τέχνη.

Αποφοίτησε απ’ τη Σχολή Εκπαιδευτών Καράτε της Ελληνικής  Ομοσπονδίας  Καράτε αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. (Γ/3800, 7/2/1990), 14-16 Μαΐου 2010 Λουτράκι. Πέτυχε στη κρατική  σχολή προπονητών της Γεν. Γραμματείας  Αθλητισμού με ειδικότητα το ΚΑΡΑΤΕ στην Αθήνα 3 Iουλίου 2015 και απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή ΚΑΡΑΤΕ από τη Γεν. Γραμματεία  Αθλητισμού με ατομικό αριθμό μητρώου Λ 765.

Επί προσθέτως είναι πιστοποιημένος Διασώστης από την E.F.R. (Emergency First Response) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα με AED απ’ τις 14 Οκτώβριου 2014, ενώ έχει αναγνωριστεί ως διαιτητής Αγώνων Καράτε από την ΕΛ.Ο.Κ. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ).

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, παγκόσμια μέρα σχολικού αθλητισμού, βρέθηκε στο δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» της Ραφήνας, όπου οι μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου, είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με το άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ, παρακολουθώντας τις υποδείξεις του δασκάλου Γιάννη και δύο μαθητών του.

Η επίδειξη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ο Γιάννης σίγουρα κέρδισε νέους μαθητές. Ίσως κάποιος απ’ αυτούς να μας κάνει περήφανους μελλοντικά, όταν ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα