24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΙ FANTASTIC FOUR ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΟΙ FANTASTIC FOUR ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Πρωτοχρονιά 2017, στη κοπή της πίτας στο δημαρχιακό μέγαρο της Ραφήνας συναντήσαμε τους τέσσερις καλούς κι αξιαγάπητους φίλους μας, Δημήτρη Μακρή, Μπάμπη Μπίλλιο, Νίκο Μουτσάτσο και Θανάση Μπαλαμότη κι ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές.

Ωστόσο ήταν αδύνατο να μη τους αποθανατίσω έτσι όπως ήταν στημένοι θυμίζοντάς μου έντονα τους fantastic four έστω και με μια μικρή – καλά μη φωνάζετε – μεγάλη διαφορά της γυναικείας απουσίας που να ενσαρκώνει την Invisible Woman, που εγώ ωστόσο φαντάστηκα ως invisible man. Να τολμήσω να δώσω σε καθένα τον ανάλογο τίτλο ή ν’ αφήσω σε σας, αγαπητοί αναγνώστες, την επιλογή;

Άστε το! Επειδή γνωρίζω ότι κι οι τέσσερις φίλοι μου έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα του χιούμορ θα τολμήσω να πάρω πάνω μου την ευθύνη και να πω ότι «Το Πράγμα» με την υπερφυσική δύναμη που σαρώνει τα πάντα ταιριάζει γάντι στο Θανάση Μπαλαμότη ως εκδότη τοπικής εφημερίδας, ο Mr. Fantastic με την ικανότητα να κάνει το σώμα του εντελώς εύπλαστο στο Νίκο Μουτσάτσο με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, ο Human Torch, με την ικανότητα να ελέγχει τη φωτιά στο Μπάμπη Μπίλλιο που χρόνια ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Θύελλας Ραφήνας έσβηνε φωτιές και τέλος ο Invisible Man με την ικανότητα να γίνεται αόρατος στο Δημήτρη Μακρή που πάντα ήταν παρών, αλλά αόρατος επί χρόνια όταν μάζευε κομματάκι-κομματάκι την ιστορία του τόπου του, μέχρι που σήμερα όλοι πια μιλούν για το πραγματικά αξιόλογο έργο που έχει παράξει όλα αυτά τα χρόνια.  

Αυτοί είναι οι υπέροχοι Ραφηνιώτες συντοπίτες μου κι αισθάνομαι πολύ τυχερή που με τιμούν με τη φιλία τους.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα