15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ε. Ν.Δ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΕΔΑ &...

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ε. Ν.Δ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΕΔΑ & ΕΔΑΤ

Αρκετοί ήταν οι βουλευτές που παραβρέθηκαν στη τελετή βράβευσης ευεργετών και βετεράνων δημάρχων που διοργάνωσαν  η ΠΕΔΑ κι η ΕΔΑΤ, όπως οι βουλευτές της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιώργος Γκιουλέκας, ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝ.ΕΛ., ο Γιώργος Μαυρωτάς απ’ το ΠΟΤΑΜΙ, αλλά κι ο Λευτέρης Αυγενάκης Γραμματέας της Π.Ε. της Ν. Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο τελευταίος έτυχε ιδιαίτερης μεταχείρισης καθώς πολλοί έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να ανταλλάξουν δυο κουβέντες μαζί του. Μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης, (ανήκε σ’ αυτούς που ήρθαν πριν ξεκινήσει η διαδικασία και έφυγε μετά το τέλος),  που τον χαιρέτισε θερμά και μάλιστα του είπε ότι είναι ευτυχής ότι έχει αντιδήμαρχο το μέλος της Π.Ε. Γιώργο Κοκκόλη, ενός πολλά υποσχόμενου πολιτικού παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο κ. Αυγενάκης όχι μόνο συμφώνησε μαζί του, αλλά διατύπωσε επίσης κολακευτικές διαπιστώσεις για τον κ. Κοκκόλη. 

Επίσης ο πρώην δήμαρχος Ρ-Π κ. Γιώργος Χριστόπουλος αντάλλαξε χειραψία μαζί του σε μια εμφάνιση αστραπή, καθώς αποχώρησε αμέσως μετά τις χαιρετούρες και με άλλα στελέχη της παράταξης, πιθανότατα για κάποια άλλη επείγουσα υποχρέωσή του.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο απεικονίζονται οι βουλευτές αλλά και επώνυμοι απ’ το ακροατήριο. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα