24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ: ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ: ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Παναγιώτης Καλφαντής καθ’ ύλη υπεύθυνος Τ.Υ. του δήμου, σπάει τη σιωπή του και δίνει τη δική του απάντηση στα γεγονότα που ακολούθησαν τη λήξη του δημοτικού συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου. Όπως λέει προκλήθηκε και ανταπέδωσε επίσης γαλλιστί τις βολές που είχε δεχτεί ο ίδιος αλλά κι οι μηχανικοί που απαρτίζουν τη τεχνική υπηρεσία του δήμου, απ’ τους πολίτες/η του συλλόγου ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS.

Όπως επισημαίνει: 

Το νόμισμα έχει δυο όψεις και κάθε ιστορία έχει αρχή, μέση και τέλος.

Κατά την αφήγηση του εκπροσώπου του ΔΑΣΑΜΑΡΙ ΣΟΣ φαίνεται σαν να ¨σεληνιάστηκα¨ εναντίον του μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης κατά την έξοδο μου από την αίθουσα.

Η αλήθεια είναι ότι προκλήθηκα από αυτόν δυο φόρες.

Την πρώτη κατά το Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης Παρασκευής όταν κατά την συζήτηση για γνωμοδότηση επί της μελέτης οριοθέτησης υδατορέμματος στο Ντράφι  αποκάλεσε τους υπάλληλους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου ¨άχρηστους¨ όπως έχει καταγράφει στα πρακτικά.

Και την δεύτερη μετά το πέρας του Δημοτικού Συμβούλιο της Τρίτης όπου παρουσία δημοτών μου επανέλαβε κατά πρόσωπο τον χαρακτηρισμό.

Αυτοί οι χαρακτηρισμοί γιατί εκστομίσθηκαν;

Γιατί δεν συμφωνούσε με την  εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας που παρουσίασα ως αιρετός προϊστάμενος. Δυστυχώς για αυτόν η εισήγηση ψηφίστηκε ομοφώνα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως επίσης δεν συμφωνούσε και με την οριοθέτηση του Βαλανάρη που έγινε επίσης δεκτή από το Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κατά τον εκπρόσωπο του ΔΑΣΑΜΑΡΙ ΣΟΣ εκτός από την τεχνική υπηρεσία άχρηστοι είναι και οι μελετητές που συνέταξαν άλλα και η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής που ενέκρινε και θεώρησε τις εν λόγω μελέτες.

Όλα τα ανωτέρω δεν περιγράφονται στην γλαφυρή ανάρτηση στον ιστότοπο του όπως επίσης και τα ¨γαλλικά¨ που με στόλισε μετά το περιστατικό κατά την έξοδο μου από το Δημαρχείο (η ¨μετάφραση¨ τους στην διάθεση όποιου ενδιαφέρεται ). Αυτά προφανώς ήταν  καλά καμωμένα.

Θα μπορούσε και θα έπρεπε όμως να τα περιλάβει στην ανάρτηση ώστε οι αναγνώστες του να έχουν την πλήρη εικόνα του γεγονότος.

Σε ότι με αφορά δεν δέχομαι απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους επιστήμονες που στελεχώνουν την τεχνική μας υπηρεσία, αλλά ούτε και για το πρόσωπο μου και την τριαντάχρονη επαγγελματική μου διαδρομή.

Επίσης ας γνωρίζουν ότι για την αλήθεια δεν υπάρχει ίσκιος που μπορεί να την καλύψει.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ

          

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα