22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ;

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ;

Εμπλοκή παρουσιάζεται στην υποψηφιότητα Μητρόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο ίδιος έχει μπει στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου, τόσο για το «ΠΑΡΩΝ» που ψήφισε σε σημαντική για την Κυβέρνηση ψηφοφορία, όσο και για παλιά υπόθεση φοροδιαφυγής την οποία μετά βδελυγμίας ο κ. Μητρόπουλος αποποιείται.

Μέχρι στιγμής η υποψηφιότητα του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης βουλευτή Περιφέρειας Αττικής και μάλιστα με ρεκόρ ψήφων, που εκτιμάται ότι οφείλεται σε μετακινούμενους προς το ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρους, κυρίως του κέντρου, που είδαν ως διέξοδο το σταυρό στο πρόσωπο του Αλέξη Μητρόπουλου, κρέμεται από μια κλωστή.

Φυσικά η τύχη της υποψηφιότητας του Αλέξη Μητρόπουλου, εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει(;) ακόμα. Ο κ. Μητρόπουλος δεν συζητά καν τι θα πράξει σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας δεν τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Αττικής, αφού θεωρεί αυτονόητη τη συμμετοχή του.

Αν επιβεβαιωθούν οι Κασσάνδρες που θέλουν τον Αλέξη Μητρόπουλο εκτός λίστας ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε προς τα πού θα στραφεί, με δεδομένο ότι ο βουλευτής δεν θα μείνει εκτός εκλογικού πεδίου.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα